in

Henry Cavill’ın Yeni Filmi Belli Oldu: “The Rosie Project”

Henry Cavill yeni filmi The Rosie Project ile izleyicinin karşısına çıkacak. Romantik komedi türündeki yapım Graeme Simsion’ın romanından uyarlanıyor.

The Rosie Project: Henry Cavill Yeni Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Henry Cavill yeni filmi için geri sayıma geçti. Süpermen ve Rivyalı Geralt gibi popüler karakterler ile son dönemlerde adını iyice duyuran Cavill’ın rol alacağı sıradaki yapım The Rosie Project olacak.

Henry Cavill şu sıralar The Witcher 2. sezon ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İngiliz oyuncu Zack Synder imzalı Man of Steel, Matman v Superman ve Justice League filmlerinde Superman karakterini canlandırmıştı. Guy Ritchie tarafından yönetilen The Man from U.N.C.L.E.’da Napoleon Solo’yu, Enola Holmes filminde ise Sherlock Holmes’ü canlandırdı. Öncesinde ise ShowTime dizisi The Tudors’ta Charles Brandon’a hayat vermişti.

Bu dikkat çekici filmografi ile birlikte, aktörün gelecek projeleri de merakla bekleniyor. Bunlardan birisi Enola Holmes 2, diğeri ise Matthew Vaughn imzalı Argylle olacak. Şimdi ise beklenen yapımlar listesine bir yenisi daha ekleniyor. Romantik komedi türündeki The Rosie Project için geri sayım başlıyor.

- Reklam -

The Rosie Project Filminin Başrolünde Henry Cavill Yer Alacak

Henry Cavill, başrol olarak katılacağı yapımda aşktan yana şansı bir türlü tutmayan bir profesöre hayat verecek. Cavill filmde kendisine bir eş bulabilmek için ayrıntılı bir anket hazırlayacak. Ancak işler beklediği gibi gitmez. Beklentilerini hiç karşılamayan fakat kendisi için harika bir eş olabilecek sıra dışı birisiyle karşılaşır.

The Rosie Project Henry Cavill Yeni

Avustralyalı yazar Graeme Simsion’ın The Rosie Effect adını taşıyan kitabından beyaz perdeye uyarlanacak yapımın yönetmen koltuğunda Stephen Falk (You’re the Worst) yer alıyor. Yapımın senaryosu ise 500 Days of Summer ve The Fault in Our Stars filmlerini de kaleme alan Scott Neustadter ile Michael H. Weber isimlerine emanet.

Yapımcıları arasında ise Spider-Man: Homecoming’den Matt Tolmach ve Stephen King uyarlaması HBO dizisi The Outsider’dan Michael Costigan yer alıyor.

- Reklam -

Filmin ön hazırlığı ise 2015 yılına dek uzanıyor. The Rosie Project bir türlü doğru ekibi bir araya getiremediği için gerçekleştirilememişti. Başrol ve teknik ekibin belli olması ile bu defa yola kesin olarak çıkılmış gibi duruyor. Henry Cavill’ın karşısına çıkacak Rosie’yi canlandıracak isim ise henüz belli değil.

The Rosie Project çekimleri 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilebilir. Ancak filmin vizyon tarihi şu an için belli değil.

Sizin bu yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

bilimkurgu filmleri teknoloji çığır açan

Kullandığı İleri Teknoloji ile Çığır Açan 10 Bilimkurgu Filmi

Julia ve Bazuka - Anna Kavan

Anna Kavan’dan Birbirlerine Kozmik Işınlarla Bağlanan Öyküler: “Julia ve Bazuka”