in , ,

The Simpsons Yapımcısı: “Mozart’tan Bu Yana Billie Eilish’in Rakibi Yok”

The Simpsons yapımcısı Al Jean, dizinin özel bölümünde yer alan Amerikalı müzisyen Billie Eilish’i Mozart ile kıyasladı.

The Simpsons Yapımcısı Mozart ile Billie Eilish kıyaslama
- Reklam -

The Simpsons yapımcısı Al Jean, özel bölüm öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. The Simpsons: When Billie Met Lisa hakkında konuşan Jean, Billie Eilish’i klasik müziğin ikonik sanatçısı Wolfgang Amadeus Mozart ile kıyasladı.

Şu anda 20 yaşında olan Billie Eilish, henüz 14 yaşındayken yayınladığı 2015 çıkış single’ı “Ocean Eyes”dan bu yana büyük bir başarı elde etti. Şarkıları, Riverdale, Bridgerton ve James Bond filmi No Time to Die dahil olmak üzere birçok büyük film ve televizyon dizisinin müziklerinde yer aldı. 94. Akademi Ödülleri’nde En İyi Özgün Şarkı ile genç yaşta Oscar’ı kucaklamayı başardı. En çok dinlenen şarkılarından “Bad Guy” da, parçayı tanıtımında yoğun bir şekilde kullanan ve yakında çıkacak olan animasyon komedi The Bad Guys’ın adı için ilham kaynağı gibi görünüyor.

Birkaç gün önce Billie Eilish, yapımcı ve söz yazarı kardeşi Finneas ile birlikte yakında çıkacak bir The Simpsons kısa filminde rol alacağını duyurmuştu. “Billie Met Lisa” başlıklı bölüm, kısa süre önce Disney+ kütüphanesindeki yerini aldı. Kısa film, Lisa’nın saksafonu ile pratik yapmak için bir yer bulmaya çalıştığını ve bu sırada Eilish’in kayıt yaptığı stüdyoya gidip onunla tanışmasını konu ediniyor.

- Reklam -

The Simpsons Yapımcısı Billie Eilish’e Olan Hayranlığını Dile Getirdi

Billie Eilish, The Simpsons Kısa Filminde Yer Aldı

Screen Rant’e konuşan The Simpsons’ın şu yapımcısı Al Jean, söyleşi sırasında Eilish’in yeteneği ve başarısını da övdü ve Mozart’tan bu yana rakipsiz olduğunu dile getirdi. The Simpsons kaydını yaptıkları sırada Eilish’in “No Time to Die” ile En İyi Özgün Müzik dalında Oscar’a aday gösterilmesi (sonrasında kazanması) ve Amerika başkanı Joe Biden ile tanışması karşısında büyülendiğini belirtti:

- Reklam -

“Yeteneği ve başarısı Mozart’tan bu yana rakipsiz. Biri hakkında gerçekten böyle bir açıklama yapabilir misiniz? Şaka gibi geliyor, biliyorum ama bu gerçekten doğru. Onunla kayıt yaptığımız hafta Oscar’a aday gösterildi, ABD başkanıyla tanıştı ve üçüncüsü de biz olduk. Üçüncü olmaktan mutluyuz.”

The Simpsons yapımcısının bu iddialı çıkışı hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kont_Olaf Kont_Olaf dedi ki:

    The

    SONS

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ülkü Tamer Eserleri Tıpkıbasım

İkinci Yeni’nin Usta Şairi Ülkü Tamer’in Kitapları Tıpkıbasım Özel Edisyonlarla Yeniden Yayımlanıyor

japonya'da manga satışları

Japonya’da Manga Satışları Düşüyor: One Piece ve Jujutsu Kaisen Sektörü Tek Başına Ayakta Tutuyor