in

The Snow Queen Gerçek Oyuncularla Sinemaya Uyarlanıyor

The Snow Queen canlı oyuncularla beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Disney, yeni Karlar Kraliçesi uyarlaması için çalışmalara başladı.

the snow queen disney karlar kraliçesi
- Reklam -
- Reklam -

The Snow Queen canlı aksiyon uyarlaması için hazır olun. Disney yeni bir gerçek oyunculu film uyarlamasına yeşil ışık yakmış gibi gözüküyor.

Disney, gerçek oyunculu film projelerinde hız kesmiyor. Vizyona girmesne az bir süre kalan Mulan’ın yanı sıra geçen senenin gişe anlamında en başarılı işlerinden biri olan Aladdin’in devamının geleceği söylenmişti. Ayrıca, Tangled filminden esinlenerek gerçek oyunculu bir Rapunzel filmi hazırlıklarına başladığı birkaç ay önce duyulmuştu. Gelen son haber ise, Disney’in başka gerçek oyunculu film planları da olduğunu gösteriyor.

Hans Christian Andersen’ın ünlü masalı The Snow Queen (Karlar Kraliçesi) için stüdyonun gerçek oyunculu bir film uyarlma çalışmalarına başladığı öğrenildi. Yeni projenin, Frozen’ın yeniden çevrim ihtimalini de şimdilik ortadan kaldırdığını söyleyebiliriz.

- Reklam -

frozen 2

The DisInsider’ın haberine göre film, her şeyiyle yeni bir yapım olacak. Üstelik, Cruella ve Christopher Robin filmlerinden tanıdığımız ünlü yapımcı Kristin Burr da projede yer alıyor. Film beyaz perdede izleyiciyle buluştuktan sonra doğrudan Disney+’a geleceği de iddia edilen bilgiler arasında yer alıyor. Görünüşe göre Disney, henüz tam anlamıyla şekillenmemiş bu yapımına şimdiden güveniyor.

The Snow Queen Vizyon Tarihi Belli mi?

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Frozen, bilindiği üzere Andersen’ın The Snow Queen isimli masalından esinlenerek geliştirilmişti. Hatta filmin ilk aşamalardaki adının da The Snow Queen olduğu söylenmekteydi.

Ünlü masal, Disney yapımı ABC serisi olan Once Upon a Time’da da karşımıza çıkmış ve Elizabeth Mitchell tarafından canlandırılmıştı. Elsa ve Anna’nın teyzesi olan karakter yapımın baş kötüsüyken daha sonra bir anti-kahramana dönüşmüştü.

- Reklam -

the snow queen disney karlar kraliçesi

İlk olarak 21 Aralık 1844’te okurla buluşan The Snow Queen, Gerda ve Kay karakterleri üzerinden çocukluk arkadaşlığının önemini ve gücünü anlatıyor. Hikâyede Gerda, buz kraliçesi tarafından kaçırılan arkadaşı Kay’i kurtarmak için maceraya atılıyor. Ayrıca kitapta sekiz hikaye mevcut. Fakat bu filmde yalnızca bir hikâyenin işleneceği söyleniyor. Ancak şu an için filmin ne zaman çıkacağına dair hiçbir bilgi bulunmuyor.

Disney arşivine eklenecek yeni bir “buz kraliçesi” filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Halihazırda Frozen gibi büyük başarı yakalamış “buz kraliçesi” temalı bir yapımları varken yeniden benzer bir projeyi hayata geçirmek isteme sebepleri ne olabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Kingdom Hearts Disney+ Dizisi Olabilir

Kaynak: The Dis Insider

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the 100 7. sezon final bölümleri

The 100 7. Sezon Bölümleri Başladı: Final İçin Hazır mısınız?

the boys 2. sezon amazon

The Boys 2. Sezon Çalışmaları Tamamlandı