in ,

SpongeBob Filminden Keanu Reeves’li Fragman

Yeni SüngerBob filmi “The SpongeBob Movie: Sponge on the Run” için tanıtım fragmanı geldi. Kadroda Keanu Reeves de yer alıyor!

SpongeBob
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves adını başka nerelerde görebilir diye merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Yeni SpongeBob filmi “The SpongeBob Movie: Sponge on the Run“dan resmi fragman yayınlandı. Reeves ise animasyonda ruhani bir görüntüyle hayranların karşısına çıkıyor.

Nickelodeon’ın meşhur çizgi kahramanı SüngerBob Kareşort için yeni bir sinema filmi uzun süredir gündemeydi. 2020 yılında çıkması planlanan filmden tanıtıcı bir fragman yayınlandı.

1999 yılından günümüze çeşitli aralıklarla devam eden SpongeBob çizgi dizisi, şu sıralar 12. sezonunu yayınlıyor ve ve 13 için hazırlık yapıyor.

- Reklam -

Daha önce 2004 yılında The SpongeBob SquarePants Movie ve 2015 yılında The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water ile beyaz perdeye de konuk olan SüngerBob, şimdi de yeni bir filmle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run Fragmanı

YouTube video

Sevilen çizgi dizinin sinema filminde Keanu Reeves ile birlikte ünlü müzisyen Snoop Dogg da yer alıyor. Kendine has dünyası ve Bikini Adası’nın altında bulunan Bikini Kasabası’ndaki renkli hayatıyla uzun yıllar özgün bir çizgi dizi olarak akıllara kazınmayı başardı.

Yeni filmin öncekinden en büyük farkı ise tamamen CGI ile tasarlanıyor olması.

Filmin konusuna gelirsek… Evcil hayvanı ve en yakın dostu salyangoz Gary’nin kaybolduğunu fark eden SüngerBob, Gary’yi bulmak için The Lost City of Atlantic City’ye doğru bir maceraya atılıyor. Bu süreçte ise Keanu Reeves ile bile karşılaşıyor!

SpongeBob

- Reklam -

Yeni SüngerBob filminin yönetmen koltuğu Paul Tibbitt ve Mike Mitchell tarafından paylaşılıyor. İkiliden Tibbitt daha önceki SpongeBob işlerinin yazar ve yapımcıları arasında. Mitchell ise Monsters vs. Aliens, Shrek: Forever After ve Sky High gibi yapımlarla anılıyor.

SüngerBob karakterini Tom Kenny, Patrick’i Bill Fagerbakke, Bay Yengeç’i Clancy Brown, Squidward’u Rodger Bumpass ve Plankton’u da Mr. Lawrance seslendiriyor.

Film Türkiye’de 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.

Peki siz yeni bir SüngerBob filmine nasıl yaklaşıyorsunuz? Fragmanı beğendiniz mi? Bikini Kasabası’na geri dönmeye hazır mısınız?

keanu reeves the new spongebob

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın!


* The Witcher Dizisi Henüz Başlamadan 2. Sezonu Garantiledi

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sonic the hedgehog yeni 2020 yuzuk

Sonic the Hedgehog Yönetmeninden Hayranlara Teşekkür

Netflix

Netflix Türkiye’nin Yeni Dizisi Masum’un Senaristinden Geliyor!