in

The Suicide Squad Çekimleri Tamamlandı

The Suicide Squad filminin çekimleri tamamlandı. Yönetmen James Gunn, ekiple birlikte logonun da gözüktüğü bir fotoğraf paylaştı.

The Suicide Squad eski ekip yeni logo
- Reklam -
- Reklam -

James Gunn, The Suicide Squad için çekimlerin bittiğini Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Yönetmen, oyuncularına ve film ekibine sıkı çalışmaları için teşekkür etti.

David Ayer yerine yeni filmde yönetmenlik koltuğuna oturan James Gunn, The Suicide Squad’da çekimlerin sona erdiğini Instagram üzerinden duyurdu. Tüm oyuncu ve mürettebatın olduğu bir fotoğrafın üstünde filmin logosunu gösteren bir gönderi yayınladı.

Gönderi için yazdığı teşekkür yazısında, çekim sırasında kaybettiği dedeği ve köpeğine de atıfta bulundu. Ayrıca, film ekibinin “profesyonellik, yetenek, merhamet ve nezaket” yönlerine dikkat çekerek, “film çekme nedenim sizsiniz,” notunu paylaştı.

- Reklam -

The Suicide Squad set

Instagram gönderisine hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://www.instagram.com/p/B9ISfXUA7ng/

Babam filme başlamadan iki hafta önce öldü ve köpeğim de çekimler bitmeden iki hafta önce öldü. Hayatımda çok zor bir dönemdi ama bir film yaptığım en tatmin edici zamandı. Bu oyuncu ve ekibin profesyonellik, yetenek, şefkat ve nezaketi bana her gün ilham verdi. Bu filmde yer alan herkese, gelişimin her aşamasında, her departmana teşekkürler. Hepinize kalbimin derinliklerinden minnettarım. Film yapma sebebimsiniz. ❤️

- Reklam -

The Suicide Squad Ne Zaman Gösterime Girecek?

James Gunn, çalıştığı ekiplerle her zaman iyi bir geçmişe sahipti. Bu durum özellikle Guardians of the Galaxy Vol. 3’ten kovulduktan sonra kendini daha da belli etmişti. Hatırlarsanız, Disney tarafından işten çıkarıldıktan sonra filmin başrol yıldızlarından Chris Pratt ve Dave Bautista gibi oyuncular yönetmene destek vermişlerdi. Hatta Bautista, tekrar projeye dahil edilmediği takdirde filmden ayrılacağını bile açıklamıştı.

the suicide squad 2

The Suicide Squad olarak anılan yapım, 2016 yılında vizyona giren Suicide Squad’ın devamı niteliğinde. Son olarak Birds of Prey filminde izlediğimiz Margot Robbie, Harley Quinn rolüyle bir kez daha geri dönüyor. Robbie’yle birlikte ilk filmden Rick Flag rolüyle Joel Kinnaman ve Amanda Waller rolüyle Viola Davis de yeni yapımda yer alıyor. İlk defa göreceğimiz oyuncular arasında John Cena, Idris Elba, Taika Waititi, Nathan Fillion, Alice Braga, Storm Reid, Pete Davidson ve Peter Capaldi gibi isimler yer alıyor.

The Suicide Squad, 6 Ağustos 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

James Gunn’ın çekeceği film hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce ortaya ilk denemeden daha başarılı bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Matrix 4 Aksiyon Sahneleri Patlamalarıyla Bölgeye Hasar Veriyor

Kaynak: Screen Rant
 

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İdris Elba hangi rolde ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kadın Tiyatro Sahnesi

Kadının Tiyatro Sahnesindeki Yeri: Tanrısız Kadınlardan Sakallı Julietler’e

constantine dizisi

Doctor Strange Yönetmeni, Constantine Filmi Çekebilir