in

The Suicide Squad Filminin Kostümleri CGI Ağırlıklı Olmayacak

The Suicide Squad filminde hazırlıklar sürüyor. Yönetmen James Gunn, yapımın kostümlerinde görsel efektlerin öne çıkmayacağını söyledi.

The Suicide Squad
- Reklam -
- Reklam -

The Suicide Squad filmi ufukta gözükmeye başlamışken filmin yönetmeni James Gunn’dan iddialı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Gunn bu defa kostümlerden bahsetti.

2016’da çıkan ilk filmin gişedeki nispeten başarılı performansına rağmen eleştirmenler ve seyircilerden pek de geçer not alamamıştı. Haliyle Suicide Squad, devam filmleri konusunda uzun süre bir belirsizlik yaşadı.

DC nihayet 2019’da yeni bir film için yeşil ışığı yakmış ve Marvel’ın pek umut vermeyen projesi Guardians of the Galaxy’de harikalar yaratan James Gunn’ı yönetmen koltuğuna oturtmuştu.

- Reklam -

Yeni filmin senaryosu hala gizlense de, set fotoğrafları, Gunn’ın kasten ağzından kaçırdıkları ve devasa oyuncu listesiyle aklımızda bazı tahminler oluşuyor. İlk filmden Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag) Jai Courtney (Captain Boomerang) ve Viola Davis (Amanda Walker)’in geri döneceğini biliyoruz. Yeni oyuncularsa eskileri aratmayacak şekilde şöyle sıralanıyor: John Cena, Idris Elba, Taika Waititi, Nathan Fillion, Alice Braga, Storm Reid, Pete Davidson ve Peter Capaldi.

Suicide Squad Captain Boomerang

Filmden resmi olarak yayınlanan tek fotoğraf Captain Boomerang’ı canlandıran Jai Courtney’in ölümcül bumeranglarıyla verdiği bir poz bununla birlikte Just Jared’te paylaşılan pek çok set fotoğrafı bize yeni aktörlerden pek çoğunu da süper kahraman kıyafetleriyle görme imkanı sağlıyor.

Eski ekibin tamamen yok sayılmayışıysa DC’nin ve Gunn’ın seriye yeniden başlama değil eski filmin üzerindeki ölü ağırlığı atacak bir plan kurduklarını belli ediyor. Belki de filmin başında kötü giden bir görev ve sonrasında Amanda Walker’in kuracağı yeni bir ekiple karşılaşabiliriz.

The Suicide Squad Filminde Tamamen Gerçek Kostümler Kullanılacak

Filmin senaryosu bir yana, Gunn’ın Instagram’ından yaptığı soru cevap etkinliğinde hiçbir kıyafetin CGI olmayacağını duyurması heyecanlandıran bir başka konu. CGI, özellikle motion-capture kıyafetler söz konusu olduğunda, filmi hem izlemesi zor hem de, kötü yapıldığında, ciddiye alınamaz hale getirebiliyor.

- Reklam -

Bu konu en yakın geçmişte Spider-Man: Far From Home’da neredeyse bütün aksiyon çekimlerinin motion-capture’la yapılışı sonrasında Marvel’a eleştiri oklarının yöneltilmesine sebep olmuştu. Gunn’sa bir açıklamasında The Suicide Squad için “önceki bütün filmlerinden daha fazla” el yapımı set kullanacağını duyurmuştu.

The Suicide Squad filmi 6 Ağustos 2021 tarihinde vizyona girecek.

the suicide squad set fotografi

The Suicide Squad filminin geleceğiyle ilgili umutlarınız var mı, yoksa ilk filmi başarılı bir intihar denemesi olarak mı görüyorsunuz? Marvel’in iki altın çocuğu James Gunn ve Taika Waititi’nin bir DC filminde beraber çalışması hakkında düşünceleriniz neler?

Kayıp Rıhtım Forum’da tüm bunlara dair tüm yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Batman Filminin Çekimleri Başladı

* Jared Leto: “DC Filmleri Marvel Yapımları Kadar İyi”

Kaynak: ScreenRant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İdris Elba, John Stewart-Green Lantern olur diye düşünmüştüm. Cuk otururdu. Şu filmde Joker’in olmaması cidden kayıp. Umarım bir süpriz yaparlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Studio Ghibli Film Tales from Earthsea

Studio Ghibli Filmleri Netflix’teki Yerini Almaya Başladı

Oscar Wao'nun Tuhaf Kısa Yaşamı

Pulitzer Ödüllü “Oscar Wao’nun Tuhaf Kısa Yaşamı” Yeniden Raflarda