in

Suicide Squad 2 İptal, İlk Film Yeniden Çekiliyor!

Suicide Squad sinematik evreni sıfırlanıyor! Yeni gelecek filmin ismi “The Suicide Squad” olacak. Yazar ve yönetmen koltuğunda ise James Gunn var.

suicide squad james gunn
- Reklam -
- Reklam -

Suicide Squad ne yazık ki beklenenin çok altında bir kalitede ekranlara gelmişti. DCEU yapımcısı Peter Safran daha önceleri devam filmi olacağı söylenen Suicide Squad 2′nin tamamen bir yeniden çekim (reboot) olacağını, isminin de The Suicide Squad olacağını duyurdu.

Aquaman ve yeni çıkacak Shazam! filmlerinin de yapımcı olan Peter Safran kendisi ile yapılan röportajda bizlere bazı yeni bilgiler sundu. “Hayranların Suicide Squad 2 filmi için heyecanlanmaları gerekiyor mu?” sorusuna şöyle cevap verdi:
“İlk olarak biz ona Suicide Squad 2 demiyoruz çünkü bu tamamen bir yeniden çekim olacak. Bu yüzden adı ‘The Suicide Squad’ ve bence insanlar fazlasıyla heyecanlanmalı. Bir James Gunn senaryosundan bekleyebileceğiniz her şey var. Bence bu çok şey anlatıyor ve de çok şey vadediyor. Bu vaatlerin çoğunu yerine getireceğimizi biliyorum.”
Röportajın diğer bir kısmında Safran, James Gunn’ın The Suicide Squad ve Guardians of the Galaxy 3′e gelmesi hakkında şunları söyledi:
“Her şey zarif bir şekilde halledildi ve iki taraf da Suicide Squad’ın öncelikli olduğunu biliyor. Önce o filmi bitirecek ve daha sonraki filmi de Guardians olacak. İki dünya için de olabilecek en iyi şey.”
Bildiğiniz gibi James Gunn, geçtiğimiz günlerde Guardians of the Galaxy 3′teki görevine geri dönmüştü.

Filmin sıfırlanıyor olması ve de daha iyisi, bunu James Gunn‘ın yapıyor olması gerçekten de umut verici. Heyecanla detayları bekliyor olacağız.

- Reklam -

Siz ne dersiniz?

- Reklam -

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    O zaman ben 1. filmi boşuna mı izledim? Bir şeyleri planlamadan yapmanın bedeli budur işte Bay Dc.

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Sıfırlanıyor olması o çok sevdiğimiz Margot Robbie’de mi veda oluyor demek?:frowning: DC’nin bana göre en iyi karekter uyarlamasıydı.

  3. Avatar for Karahayalci Karahayalci dedi ki:

    İkinci filme gitmeyi düşünmüyordum yine de bu habere kızdım. Artık Margot Robbie kalsın da ne olursa olsun diyelim.

  4. Avatar for hephoseius hephoseius dedi ki:

    Birkaç haber okumuştum, hatırladığım kadarıyla değişmeyecek tek karakter Harley Quinn (Margot Robbie)

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    DeadShot ve Harley Quinn çok iyiydi; ama aynı şeyi Joker için söylemem mümkün değil. Bugüne kadar ki en berbat Jokerdi. Filmin beğenilmeme sebebi de oydu bence. İlk filmin yeniden çekilmesi saçmalık bence. Ama sonuçta James Gunn adam efsane. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

sherlock holmes 3 ust

Söylenti: Sherlock Holmes 3, Amerika’da Geçecek

usta cirak bilimkurgu

Usta-Çırak Programında “Bilimkurgu” Konuşuldu