in

The Suicide Squad Oyuncu Kadrosu James Gunn Tarafından Açıklandı!

The Suicide Squad yönetmeni James Gunn, filmin tam kadrosunu duyurdu. Joker, Deadshot gibi karakterler yapımda yer almıyor.

The Suicide Squad
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız üzere James Gunn, Disney ve Marvel’ın Guardians of the Galaxy serisinin yönetmenliğini üstleniyordu. Fakat hakkında çıkan bazı iddialar yüzünden işten atılmıştı. Ardından Warner Bros. ve DC tarafından The Suicide Squad filminin başına getirildi. Sonrasında Disney de yaptığı bu hatadan geri dönüp kendisini yine GotG’un yönetmenlik koltuğuna geri getirdi. Fakat Gunn, öncelikle The Suicide Squad’ı yönetecek. Hatta filmin çekimleri önümüzdeki ay başlıyor.

Film, David Ayer’in çektiği ilk İntihar Timi’nin kadrosunun bir kısmıyla devam edecek. Herhangi bir yeniden yapım veya devam filmi olmasa da, Gunn’ın çekeceği yeni The Suicide Squad bazı önemli kilit karakterleri geri getirirken, yeni kötüler ve anti kahramanlarla da tanıştıracak. Şimdiye kadar gelen haberler belli başlı kişilerin olacağını doğruluyordu ve çok az bilgi veriyordu. Örneğin Margot Robbie’in Harley Quinn olarak geri döneceğini biliyorduk. Fakat geri kalan isimlerin akıbeti belli değildi.

İşte şimdi James Gunn’ın son Tweet’iyle birlikte nihayet tam kadro ortaya çıktı.

- Reklam -

the suicide squad kadro

Gunn, Twitter üzerinden 24 isimlik bir oyuncu kadrosu açıkladı. Paylaştığı görselde sadece oyuncu isimleri bulunuyor, hangi rollerde olacakları belirtilmiyor. Duyuru görselinde ayrıca yeni bir The Suicide Squad logosu da var ama şimdilik bunun resmi logo mu olduğu yoksa sadece bu duyuru için hazırlanıp hazırlanmadığı bilinmiyor.

James Gunn: “Çok Fazla Bağlanmayın”

Son olarak Gunn, paylaştığı Tweet’te, “Çok fazla bağlanmayın,” uyarısıyla bazı karakterlerin öleceğine de şimdiden işaret ediyor.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1172598575257346049

Listede yer alan isimlerden bazıları daha önceki rolleriyle yukarıda da belirttiğimiz gibi geri dönüyor. Harley Quinn rolüyle Margot Robbie, Rick Flag rolüyle Joel Kinnaman, Captain Boomerang rolüyle Jai Courtney ve Amanda Waller rolüyle Viola Davis, bir kez daha beyaz perdede göreceğimiz isimler.

- Reklam -

Diğer isimlere gelince, Idris Elba normalde Will Smith’in yerine Deathshot rolüne geçmişti. Fakat yapımcılar Smith’in ileride dönebilme ihtimaline kapıyı açık tutmuşlar ve Elba’yı farklı bir role taşıdılar. Storm Reid’in de Elba’nın kızını oynayacak bir karakterle geleceğini öğrenmiştik. Şimdilik başka hiçbir rol doğrulanmış değil ancak Steve Agee’nin King Shark karakterini canlandıracağına dair dedikodular var. Ayrıca çizgi romanlarda görmediğimiz ama bu filme özel olarak yazılmış muhtemel yeni karakterlerle de karşılaşabiliriz.

Deadshot, Jay Hernandez, Katana, Killer Croc, GQ, Griggs ve Joker karakterleri de filmde yer almayacak.

Peki ya siz yeni kadro hakkında ne düşünüyorsunuz? En çok hangi ismi görmek sizi heyecanlandırdı?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Suicide Squad Filminde Batman Var mı? James Gunn Yanıtladı!

* James Gunn, DC Sinema Evrenine Rehberlik Edecek

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Joker’in olmamasına üzüldüm; ama, Joker Jared Leto olacağı için üzüntüm geçti. İyi ki yok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avengers Yaşlı Captain America

Avengers: Endgame’de Gördüğümüz Yaşlı Captain America Kaç Yaşındaydı?

Supernatural

Supernatural Final Sezonundan Fragman Geldi: Bir Devir Kapanıyor