in ,

The Suicide Squad Kamera Arkası: Posterler ve Karakterlere İlk Bakış!

The Suicide Squad filminin kamera arkası, posterler ve karakter tanıtım videosu yayınlandı. James Gunn’ın yönetmenliğini üstlendiği filmden DC FanDome’a özel görüntüler!

the suicide squad
- Reklam -
- Reklam -

The Suicide Squad kamera arkası, karakter tanıtımlarını içeren özel video ve tüm karakterlerin ayrı ayrı posterleri DC FanDome etkinliğinde tanıtıldı.

2016’da David Ayer’in çektiği Suicide Squad’la Task Force X, DC Extended Universe’e dahil olmuştu. Sonsuz eleştirilerden sonra devam filmi için bütün taslaklar silindi ve film James Gunn’a teslim edildi. İlk filmden tanıdık isimlerle birlikte yeni karakterleri de göreceğimiz The Suicide Squad’tan pek çok yeni görüntü geldi. Bir kamera arkası fragmanı ve ilk posterlerle film için duyduğumuz heyecan katlandı.

The Suicide Squad DC’nin Wonder Woman 1984’ten sonra yayınlanması beklenen ilk filmi. Önümüzdeki aylarda da gerçek fragmanların gelmesini beklerken yayınlanan kamera arkasıyla heyecanımızı yüksek tutabiliriz.

- Reklam -

The Suicide Squad Kamera Arkası: Filme İlk Bakış

YouTube video

Görüntüler pek çok eski karakteri de gösteriyor. Ekibin kurucusu Amanda Waller, bu senenin başında çıkan Birds of Prey’le yeniden gönlümüzü çalan Harley Quinn, Captain Boomerang ve ekibin sahadaki lideri Rick Flagg önceki filmden tanıdığımız isimler. Yine de Gunn’ın kadroyu duyururken yaptığı uyarıyı hatırlamakta fayda var: Çok bağlanmayın.

Fragmanın belki de en heyecanlandıran tarafı Harley Quinn’in yeni kostümü. Çizgi romanlardan alışık olduğumuz siyah kırmızı kostümün tam kendisi olmasa da, kesinlikle renk ve motifler Harley’in aslına dönüş sinyali taşıyor.

the suicide squad karakterler

Quinn kadar kendine yer bulan bir diğer karakter de John Cena’nın Peacemaker’i. Ünlü güreşçi ve aktörün sözleriyle “Gevşek Kaptan Amerika” şeklinde tanımlanan karakter filmde büyük bir rol oynayacağa benziyor. Yönetmen Gunn karakterin filmdeki rolünü “Sadece barışı yaratmak; kaç kişiyi öldürmek gerekirse gereksin.” olarak gösteriyor.

Kamera arkası fragmanı DC FanDome’da yayınlandıktan sonra Gunn bu sefer de Twitter adresinden filmle ilgili içerikler paylaşmaya geçti. Filmin ilk tam posterini paylaştı:

- Reklam -

the suicide squad poster

Margot Robbie’nin Harley’i, John Cena’nın Peacemaker’i ve Idris Elba’nın Bloodsport’u en öne çıkan karakterler, bununla birlikte filmin bütün karakterleri için karakter posterleri de paylaşıldı:

https://twitter.com/JamesGunn/status/1297250119998300160

https://twitter.com/JamesGunn/status/1297250123517325312

Gunn’ın mizah ve aksiyon anlayışıyla birleşmiş Robbie’li, Elba’lı, Cena’lı The Suicide Squad 2021 yazında sinemalara gelecek. Yeni bilgiler geldikçe paylaşacağız.

Yeni görüntüler The Suicide Squad’a duyduğunuz heyecanı arttırdı mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* The Batman Fragmanı: Robert Pattinson’lu Bruce Wayne’e Detaylı Bakış

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suicide Squad: Kill the Justice League oyun fragmanı

Suicide Squad: Kill the Justice League Fragmanı: Beklenen Oyuna İlk Bakış

Yeni The Thing Filmi

The Thing Yeniden Sinemaya Uyarlanıyor: Kült Korku Filmi Geri Dönüyor