in

Sylvester Stallone, The Suicide Squad Kadrosuna Dahil Oldu

Sylvester Stallone, The Suicide Squad kadrosuna katıldı! James Gunn’ın yönettiği yeni DC filminde ünlü aktör gizemli bir rolle yer alacak.

The Suicide Squad Sylvester Stallone
- Reklam -
- Reklam -

James Gunn, Sylvester Stallone ile birlikte yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Böylece ünlü oyuncunun The Suicide Squad kadrosunda yer alacağı kesinleşmiş oldu.

Sinema dünyasında ses getiren gelişme bu defa DC tarafında yaşandı. James Gunn’ın DC Sinematik Evreni için hazırladığı süper kahraman filmi The Suicide Squad, gelmiş geçmiş en unutulmaz aksiyon filmi oyuncularından birisi olan Sylvester Stallone’u (Rocky, Rambo) kadrosuna kattı.

Bu dikkat çeken gelişmeyi Gunn ve Stallone sosyal medyada birlikte duyurdular. Stallone paylaşımında şu sözlerle kullandı:
“Herkese günaydın. Bugün Cumartesi ve ben müthiş yönetmen James Gunn ile The Suicide Squad’daki ufak bir rol üzerine görüşmeye gidiyorum. Ve bence bu olağanüstü bir çalışma olacak. Gördüm ve gözlerime inanamadım.

- Reklam -

“Ekibin bir parçası olduğum için çok gururluyum. Şu an için daha fazla detay veremiyorum çünkü bekleyip görmeniz gerekiyor ama beklediğinize değeceğini söyleyebilirim. Her neyse, çalışmaya devam edin ve filmlerde görüşmek üzere.”

James Gunn: “Sylvester Stallone, The Suicide Squad ile Ne Kadar İyi Bir Oyuncu Olduğunu Gösterdi”

James Gunn Sylvester Stallone

Sürpriz gelişme ile ilgili görüşlerini paylaşan filmin yönetmeni James Gunn ise şunları söyledi:

”Sevgili dostum Sylvester Stallone ile çalışmaktan her zaman büyük keyif almışımdır ve The Suicide Squad için de aynı hislere sahiptim. Çok değerli bir film yıldızı olmasının yanı sıra ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu insanların atlamaması gerekiyor.”

- Reklam -

Hatırlayacağınız gibi ikilinin yolları daha önce bir Marvel filmi olan Galaksinin Koruyucuları 2’da kesişmiş ve Gunn’ın yönettiği filmde Stallone, Stakar Ogord rolüne hayat vermişti.

The Suicide Squad’ın çekimlerinin tamamlandığını, filmin montajının ve çekim sonrası çalışmalarının devam ettiğini biliyoruz. Belki de Gunn ünlü aktörü bir cameo rolü için değerlendiriyordur. Her ne olursa olsun Gunn’ın çılgın filminde Stallone’u görmek birçok hayranı heyecanlandırıyor.

the suicide squad

Kadrosunda Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi ve Viola Davis gibi önemli isimleri barındıran The Suicide Squad filmi 6 Ağustos 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Sylvester Stallone’un The Suicide Squad filmine dahil olmasına dahil düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cosmic Book

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

David Fincher Mank

David Fincher Modern Sinemanın Hâlinden Hoşnutsuz: “Yaz Taytları ve Kış Dramları”

Millie Bobby Brown Harry Potter

Damsel Filmi Millie Bobby Brown ile Geliyor