in ,

Chris Pratt’li Yeni Super Mario Filminden İlk Fragman Yayınlandı

The Super Mario Bros. Movie fragmanı yayınlandı. Başrolünde Chris Pratt’in yer aldığı ikonik Nintendo serisinin animasyon uyarlamasına ilk bakış görücüye çıktı.

The Super Mario Bros. Movie Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Super Mario Bros. Movie fragmanı görücüye çıktı. Nintendo serisinin en tanınan karakterine ait yeni uyarlamanın başrolüne sesiyle Chris Pratt hayat veriyor.

Despicable Me stüdyosu Illumination Entertainment tarafından hazırlanan film, Nintendo oyun serisinin 1993 tarihli live-action filminden sonraki  sonra ikinci uyarlaması olacak. Chris Pratt, filmin seslendirme kadrosuna liderlik ediyor. Filmde ayrıca sesleriyle Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen ve Kevin Michael Richardson gibi yıldız isimler yer alıyor.

The Super Mario Bros. filmiyle ilgili detaylar şimdiye dek büyük ölçüde gizli tutuluyordu. Ancak titiz tesisatçının Prenses Peach’i kötü Bowser’dan kurtarmakla görevlendirildiği Nintendo platformunun aynı formülünü izlemesi bekleniyor. Filmin geliştirilmesi, serinin yaratıcısı Shigeru Miyamoto’nun Universal Studios ile çalışmasıyla başladı. Stüdyo, filmi yönetmesi için Teen Titans Go! yaratıcıları Aaron Horvath ve Michael Jelenic ile anlaştı. Minions: The Rise of Gru’nun senaristi Matthew Fogel da senaryoyu hazırlayan isim olarak seçildi. İzleyiciler The Super Mario Bros. Movie’nin ilk görüntüleri için uzun süredir bekliyor. Sonunda New York Comic-Con etkinliği ile filmin ilk fragmanı yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

The Super Mario Bros. Movie Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Super Mario animasyon filmine ait ilk fragman, filmin gelişimi boyunca bir tartışma noktası olan Pratt’in tesisatçı olarak sesi de dahil olmak üzere animasyon filme ilk düzgün bakışı sunuyor. Konusunun çoğu hâlâ gizli tutuyor olsa da, The Super Mario Bros. Movie fragmanı, video oyunu serisinin uzun süredir hayranlarını cezbetmek için bir dizi heyecan verici bakış sunuyor. Mushroom Kingdom ve Bowser’s Castle’dan Jack Black’e ve Keegan-Michael Key’in mükemmel Bowser ve Toad vokal performanslarına sadık ve benzersiz rekreasyonları arasında, animasyon filmi Nintendo kaynak materyalini canlı aksiyon 1993 filminden çok daha iyi onurlandırıyor gibi görünüyor.

Fragmanın yanı sıra Chris Pratt, kısa süre önce Twitter hesabı üzerinden filmin afişini de “Bu çok özel. Sabırsızlanıyorum!!! Havaya uçamaya hazır olun!” sözleriyle paylaşmıştı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

The Super Mario Bros. Movie afiş poster

Yeni uyarlama, 7 Nisan 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini almaya başlayacak.

Super Mario Bros. Movie için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Güzele benziyor. İzleriz gelince.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaratma Yeniden Yaratma - Northrop Frye

Edebiyat Teorisine Yaptığı Katkılarla Tanınan Northrop Frye’ın “Yaratma Yeniden Yaratma” Kitabı Türkçede

Yeni The Crow Filmi Çekimleri tamamlandı

Bill Skarsgård’lı Yeni “The Crow” Filminde Çekim Aşaması Tamamlandı