in

Lovecraft’ın Erotik Korku Öyküsü “The Thing on the Doorstep” Film Oluyor

The Thing on the Doorstep film oluyor. H.P. Lovecraft’ın ünlü korku öyküsü beyaz perdeye taşınıyor. Yapımın başrolünde Heather Graham yer alıyor.

The Thing on the Doorstep film lovecraft heather graham
- Reklam -
- Reklam -

The Thing on the Doorstep film uyarlaması yolda. H.P. Lovecraft’ın vücut değiştirme konulu erotik korku öyküsü sinemaya taşınacak. Yapımın başrolünde Boogie Nights’tan Heather Graham yer alıyor.

Korku edebiyatının öncü yazarlarından H.P. Lovecraft’ın 1933’te kaleme aldığı ve ilk olarak 1937’de Weird Tales’ta yayımladığı The Thing on the Doorstep (Kapının Önündeki Şey) öyküsü, yazarın ünlü Cthulhu Mitos’unun bir parçası olarak kabul ediliyor.

Resmi adı henüz açıklanmayan Lovecraft uyarlamasında başrol koltuğunda Heather Graham (Lost in Space, Bowfinger ve The Spy Who Shagged Me) oturuyor. Kadroda ayrıca Judah Lewis (The Babysitter), Bruce Davison (X-Men), Johnathon Schaech (That Thing You Do!) ve Barbara Crampton (Re-Animator) yer alıyor.

- Reklam -

The Thing On The Doorstep öyküsüne dayanacak yapımda Graham bir psikiyatriste hayat veriyor. Filmde bu psikiyatrist, birden fazla kişiliğe sahip genç bir hastasını takıntı hâline getiriyor. Yapımın türü ise “vücut değiştirme temalı erotik korku” olarak açıklanıyor.

The Thing on the Doorstep Filmi, Lovecraft Eserlerine Aşina Bir Senariste Emanet

Filmin yönetmenliğini Mayhem ile tanınan Joe Lynch üstleniyor. Senarist koltuğunda ise daha önce Re-Animator ve From Beyond adlı Lovecraft uyarlamalarına da imza atan Dennis Paoli yer alıyor. Yapımın prodüksiyonu ise Mississippi’de tamamlanmış durumda.

heather graham The Thing on the Doorstep film lovecraft

Yönetmen Joe Lynch filme dair şunları kaydetti:

- Reklam -

“Dennis Paoli’nin uyarlamasını okuduğumda, ortada Lovecraft’ın genellikle eski moda duyarlılıklarını, modern ve hatta tehlikeli hissettirecek şekilde 90’ların bir parçasıyla güncellemek ve onları yıkmak için harika bir fırsat olduğunu hissettim. Biraz Neo-noir ve yahniye renk katmak için bir tutam erotizm… Heather, Judah, Barbara, Bruce ve Johnathon dahil olmak üzere harika bir oyuncu kadrosuyla çalıştığımız için çok heyecanlıyız. Çünkü bu seksi, komik, korkutucu filmin yalnızca Lovecraft’a modernize edilmiş bir aşk mektubu olmasını istemiyoruz. Aynı zamanda kışkırtıcı bir şekilde eğlenceli bir şekilde seyircilerin ağzının suyunu akıtacağına inanıyoruz.”

Post prodüksiyon aşamasındaki filmin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Yapımın sinemalara mı yoksa dijital platformlara mı geleceği de belirsizliğini koruyor.

The Thing on the Doorstep daha önce 2014 yılında Tom Gliserman tarafından, 2003’te ise Eric Morgret tarafından perdeye taşınmış ve son derece olumsuz eleştiriler almıştı.

Sizler Kapının Önündeki Şey öyküsünü okumuş muydunuz? Uyarlamadan beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Geektyrant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Giancarlo Esposito marvel professor x

Marvel ile Görüştüğünü Açıklayan Giancarlo Esposito, Hangi Rolü İstediğini de Duyurdu

Körler Kıssası - Gert Hofmann

Pieter Bruegel’in Ünlü Tablosundan İlham Alan “Körler Kıssası” Romanı Türkçede