in ,

The Tragedy of Macbeth Fragmanı: Joel Coen İmzalı A24 Filmi Geliyor

The Tragedy of Macbeth fragmanı yayınlandı. Yeni A24 filmi ufukta gözüktü. Joel Coen imzalı yapım kadrosu ile de dikkat çekiyor.

The Tragedy of Macbeth Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Tragedy of Macbeth fragmanı A24 tarafından paylaşıldı. William Shakespeare’in eserinden uyarlanan filmin çıkış tarihi de belli oldu.

Üç cadı tarafından bir gün İskoçya Kralı olacağına ikna edilen bir İskoç generalin maceralarının yer aldığı Macbeth, yeni bir sinema filmi uyarlaması olarak izleyicilerin çıkmaya hazırlanıyor. Joel Coen imzalı yapım yıldız kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Oscar ödüllü Denzel Washington ve Frances McDormand’ın liderlik ettiği oyuncu kadrosunda Bertie Carvel, Alex Hassell, Corey Hawkins, Harry Melling ve Brendan Gleeson gibi isimler yer alıyor.

Joel Coen ilk olarak 2019 yılında yapmaya başlayacağını duyurduğu projeyi, tiyatroya odaklanmak için sinema dünyasına ara veren kardeşi Ethan’dan ayrı olarak hazırladı. Kısa sürede başrolde Denzel Washington ve Frances McDormand’ın yer alacağı duyuruldu ve çalışmalar Şubat 2020’de başladı. Ancak Koronavirüs nedeniyle kesintiye uğrayan yapımın çekimleri planlanandan daha geç bir tarihte tamamlandı. A24 geçen mayıs ayında sinema salonları hâlâ kapalıyken, The Tragedy of Macbeth’in sınırlı bir sinema gösterimi ve ardından Apple TV+ ile geleceğini ve Apple firmasıyla ortaklık kurduğunu duyurdu.

- Reklam -

Şimdi de New York Film Festivali’ndeki dünya prömiyeri öncesinde A24, The Tragedy of Macbeth’in ilk fragmanını yayınladı. Yayınlanan ilk fragman Coen’in Shakespeare oyununun uyarlamasına, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna, hangi tarihte sinemalarda olacağına ve sonrasında hangi tarihte Apple TV+ üzerinden yayınlanacağına dair bilgiler içeriyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Tragedy of Macbeth Fragmanı | İZLE

YouTube video

William Shakespeare’in en önemli eserlerinden biri olarak sayılan Macbeth, yaklaşık iki düzine film uyarlamasına sahip. Şu anda, yazarın beyaz perdeye en çok uyarlanan eserlerinden biri olmaya devam ediyor. Son olarak Justin Kurzel’in yönettiği ve başrollerinde Michael Fassbender ve Marion Cotillard’ın oynadığı yapım, 2015 yılında beyaz perdeye gelmişti. Şimdi de, birkaç yıl sonrasında Oscar ödüllü bir başka yönetmenin bakış açısından daha uyarlamayı beyaz perdede izleme fırsatına erişeceğiz.

- Reklam -

The Tragedy of Macbet, 25 Aralık 2021 tarihinde öncelikle bazı sinemalarda yer alacak. Daha sonrasında ise 14 Ocak 2022 tarihinde Apple TV+ üzerinden yayınlanacak.

The Tragedy of Macbeth için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    2015 tarihli uyarlama kötü ve başarısızdı.Bu bakalım nasıl çıkacak?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

heybeliada hüseyin rahmi gürpınar ev yangın

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Evinin Yakınlarında Yangın

Matrix 4: Filmin Kötü Karakteri Kim Olacak? | Teori

Matrix 4: Filmin Kötü Karakteri Kim Olacak? | Teori