in

Michael Keaton’ın Yeni Filmi Belli Oldu

Yönetmenliğini Aaron Sorkin’in üstlendiği The Trial of the Chicago 7 filminin kadrosu genişliyor. Michael Keaton da ekipteki yerini aldı.

Michael Keaton
- Reklam -
- Reklam -

Aaron Sorkin’in yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını ise Stuart M. Besser ve Tyler Thompson’ın üstlendiği The Trial of the Chicago 7 filmi kadrosu netleşiyor.

Dram türündeki film, Chicago’daki 1968 Demokratik Ulusal Konferansı’nda savaş ve karşı kültür protestoları düzenleyen, sonrasında hükûmet tarafından ayaklanmaya teşebbüsle suçlanan yedi sanığın duruşmasını konu ediniyor.

The Trial of the Chicago 7’a katıldıkları duyurulan isimlerden Michael Keaton, filmde davayı gözetleyen Ramsey Clark adlı yargıcı canlandıracak. William Hurt ise zamanın başsavcısı John Mitchell karakterine hayat verecek.

- Reklam -

Filmin Oyuncu Kadrosu Dikkatleri Çekmeyi Başarıyor

İkilinin yanı sıra filmin kadrosunda bulunan başka birçok ünlü isim de var. Bunlardan ikisini Abbie Hoffman’ı canlandıracak olan Sacha Baron Cohen ve Richard Schultz’a hayat verecek olan Joseph Gordon-Levitt oluşturuyor.

Keaton son zamanlarda Dumbo’daki V. A. Vandevere rolü ile karşımıza çıkarken, Sacha Baron Cohen uzun zamandır perdede gözükmüyordu. Anlaşılan o ki uzun bir ara verdikten sonra sinema dünyasına tekrar geri dönmeye karar veren Cohen, The Trial of the Chicago 7’ın dışında, Mandrake the Magician filminde Mandrake karakterini canlandırarak karşımıza bir kez daha çıkmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Tüm bu isimlerin yanı sıra Snowden, Don Jon, Inception gibi filmlerden tanıdığımız Joseph Gordon-Levitt de kadrodaki yerini alıyor.

25 Eylül 2020’de sınırlı olarak gösterime girecek filmin, 2 Kasım 2020 tarihinde daha fazla sinema salonunda vizyona girmesi hedefleniyor.

The Trial of the Chicago 7 filminin Türkiye’de perde görüp görmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Örümcek

Örümcek Ağlarının Dayanıklılık Sebebi Açıklandı

Hunger Games

Yeni Hunger Games Filminde Görüşmeler Sürüyor