in ,

The Unforgivable Fragmanı: Sandra Bullock’lu Netflix Filmi Yolda

The Unforgivable fragmanı yayınlandı. Başrolünde Oscar ödüllü oyuncu Sandra Bullock’un yer aldığı Netflix filmi yakında çıkıyor.

The Unforgivable
- Reklam -
- Reklam -

The Unforgivable fragmanı Netflix tarafından paylaşıldı. Başrolünde Oscar ödüllü oyuncu Sandra Bullock’un yer aldığı film, dram temalı hikâyesi ile ön plana çıkıyor.

The Unforgivable’da (Affedilemez) Sandra Bullock, iki polis memurunu öldürmekten dolayı 15 yıllık uzun bir hapis cezasına çarptırılan bir kadını canlandırıyor. Cezası sonlandıktan sonra hapisten yeni çıkmış bir kadın olan Ruth Slater, tekrar topluma karışmak istiyor. Ancak geçmişi ve yaptıkları peşini bırakmıyor.

Ruth Slater memleketine döndükten sonra, komşuları tarafından sert bir şekilde yargılanmaya devam ediyor. Filmin adından da anlaşılacağı gibi, uzun zaman önce işlediği suç için kimse onu affetmeye istekli olmuyor. Hatasını telafi etmek ve af dilemek isteyen Ruth da, geride bırakmak zorunda olduğu yabancılaşmış kız kardeşini bulmak niyetiyle bir arayışa çıkıyor.

- Reklam -

Filmde Sandra Bullock dışında Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan, Emma Nelson, Will Pullen, Thomas Guiry ve Viola Davis gibi ünlü yıldızların da yer alıyor. Geçen günlerde yayınlanan ilk bakış fotoğrafından sonra nihayet beklenen resmi fragman da Netflix tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Unforgivable Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

(Fragmanı düzgün görüntüleyemiyorsanız, YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İşlediği şiddet suçu nedeniyle aldığı hapis cezasını tamamlamasının ardından tahliye edilen Ruth Slater (Sandra Bullock), topluma geri döner. Ancak toplum onun geçmişini unutmayı reddeder. Bir zamanlar evim dediği yerde acımasız yargılamalarla karşı karşıya kalan Ruth’un kefaret için tek umudu, bir zamanlar terk etmek zorunda bırakıldığı ve uzun süredir görüşmediği kız kardeşini bulmaktır.

- Reklam -

System Crasher, Without This World ve Boulevard’s Ends gibi filmlerle tanınan Alman yönetmen Nora Fingscheid’in yönettiği filin senaryosu ise Peter Craig, Hillary Seitz ve Courtenay Miles’a ait

The Unforgivable, 24 Kasım’da bazı sinemalarda vizyona girecek. Ardından 10 Aralık 2021 tarihinde ise Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Filmin Türkiye sinemalarında yer alıp almayacağı ise henüz belli değil.

Sandra Bullock’lu The Unforgivable fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dr brain fragmanı apple tv+

Apple’ın Kore Yapımı Bilimkurgu Dizisi “Dr. Brain”den İlk Fragman Geldi

vikingler amerika keşif tarihi

Vikingler, Amerika’yı Kolomb’dan 471 Yıl Önce Keşfetmiş Olabilir