in

Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese’nin Yeni Filmi “The Wager”da Başrol Oynayacak

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese yedinci kez bir araya gelmeye hazırlanıyorlar. Akademi ödüllü oyuncu, ünlü yönetmenin “The Wager” filminde başrol oynayacak.

The Wager: Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese Bir Arada
- Reklam -
- Reklam -

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese, The Wager filmi ile yedinci kez bir araya gelmeye hazırlanıyorlar. Her ikisi de akademi ödüllü olan aktör ve yönetmen, David Grann’ın aynı adlı yeni romanını beyaz perdeye taşıyacaklar.

Hollywood’un en iyi aktörlerinden ve en iyi yönetmenlerinden olan DiCaprio ve Scorsese, birlikte çalıştıkları her filmde gündem olmayı ve izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardılar. İkili ilk defa 2002 yılında vizyona giren Gangs of New York’ta birlikte çalıştılar. Genç DiCaprio’nun efsanevi yönetmenle ilk kez ortaklığı, ikilinin yıllar içinde harika filmler hazırlamasına yol açtı. Ortaklıkları 2004’ün gerçek bir hikâyeden uyarlanan The Aviator (Göklerin Hakimi) ve 2006’daki The Departed (Köstebek) filmleri ile devam etti. Her iki film de Leonardo DiCaprio’yu ana karakter haline getirdi ve onu Hollywood’da daha iyi yerlere taşırdı.

The Departed filmi aynı zamanda Martin Scorsese’nin En İyi Film Oscar ödülünü kazanmasını da sağladı. Ardından bir süre birlikte çalışmaya ara veren iki isim, 2010’da çıkan gizem ve gerilim filmi Shutter Island’da yeniden bir araya geldi. İkilinin en iyi iş birliği olarak anılan The Wolf of Wall Street  ise 2013 yılında vizyona girdi. DiCaprio, yönetmenin sonraki iki filminde herhangi bir şekilde yer almadı. Ancak Scorsese’nin 2023 yılında çıkması beklenen filmi Killers of the Flower Moon’da yardımcı bir rol oynamaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese Filmi “The Wager”ın Çıkış Tarihi Açıklanmadı

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese, The Wager

Şimdi, yeni bir haber ile Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese’nin yedinci filmlerini geliştirdikleri açıklandı. Deadline’ın haberine göre Scorsese’nin yönetmenliğini ve yapımcılığını, DiCaprio’nun da yapımcılığını ve başrolünü üstleneceği The Wager için iki isim yeniden bir arada. Film, yeni çıkan ve Killers of the Flower Moon yazarı David Grann tarafından kaleme alınan The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder adlı kitaptan uyarlanacak. DiCaprio ve Scorsese’nin yeni filmi Apple Original Films aracılığıyla vizyona girecek. Ancak şimdilik herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ayrıca çekimlerin ne zaman başlayacağı da bilinmiyor.

- Reklam -

1740’larda geçen film, İngiliz donanma gemisi The Wager’ın Güney Amerika’nın ucundaki ıssız bir adada enkaz haline gelmesini, ardından kaptan ve mürettebatın hayatta kalmak ve düzeni sağlamak için mücadele etmelerini, aynı zamanda insan doğasının en uç unsurlarıyla savaşmasını konu edinecek.

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese filmlerini nasıl buluyorsunuz? İkilinin yeni bir filmde daha bir araya gelmesiyle ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

george rr martin covid-19

Covid-19 Testi Pozitif Çıkan George R.R. Martin, “House of the Dragon” Galasını Kaçırdı

Brendan Fraser The Whale filmi tanınmaz halde

Mumya’nın Yıldızı Brendan Fraser, Yeni Filmi için Tanınmaz Hâle Geldi