in

The Walking Dead Filmine Carl Grimes Hamlesi

The Walking Dead filminin ölen karakterleri ekranlara geri getirme ihtimali konuşulurken, Chandler Riggs (Carl Grimes) paylaşımıyla hayranlara ümit verdi.

The Walking Dead Carl Grimes
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead filmi şekillenmeye devam ederken yapım hakkında farklı görüşler ortaya atılmaya devam ediyor.

Bu görüşlerden bir tanesi de, 10. sezonuyla devam etmekte olan aynı isimli dizide ölen karakterlerle alakalı. Bazı kaynaklara göre Rick Grimes filminde şu ana kadar dizide ölümünü izlediğimiz karakterler geri dönecek. Hayranların bu söylenti hakkında umuda kapılmasına yol açan şey ise, Carl Grimes karakterini canlandıran Chandler Riggs’in Twitter’dan bu söylentiyle ilgili bir paylaşımda bulunması.

Rick’in oğlu olarak The Walking Dead dizisinde 8 sezon hayatta kalabilen Carl, 8. sezonun 9. bölümüyle beraber ekranlara veda etmişti. Onun bu ani ölümü dizi genel gidişatı adına devasa bir etki yaratmamış olsa da, Rick bu olayla derinden etkilenmişti. Çünkü Carl, kızı Judith haricinde onun ailesinden kalan son parçaydı. Carl’ın yanı sıra Glenn ve Abraham gibi rolü büyük olan karakterlerin ölümü de hayranları hayli üzen ve yapımın karakterlerinde köklü değişikliklere yol açan olaylardı. Bu karakterlerin Rick ile birlikte ekranlara geri dönüş yapması, film için çok yüksek bir izleyici kitlesi kazandırabilir.

The Walking Dead Filmi Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Carl’ın ölümü dizinin yapımcısı AMC için büyük sorunlara yol açmıştı; çünkü çizgi romanda Carl hayattaydı. Dizinin ara ara çizgi romanı takip etmesi, ama izleyici kitlesi kaybettiği zaman yoğun bir duygu seli yaşatmak adına önemli karakterlerden birini öldürmesi, hayranlar için rahatsız edici bir hal almaya başlamıştı. Bu şekilde insanları bir süreliğine diziye çekeceğini planlayan AMC için olaylar ters teperek bütün izleyici kitlesini aşağı çekmişti.

- Reklam -

The Walking Dead Rick Grimes

Her şeye rağmen AMC The Walking Dead’den ümidi kesmiş değil. Riggs’in paylaşımıysa hayranları ölen karakterlerin geri geleceği konusunda hayli umutlandırdı. Yapım bu sene yeni spin-off dizisi The Walking Dead: World Beyond’a kavuşacak. Ardından üçleme olarak planladıkları The Walking Dead’in filmleri beyaz perdedeki yerini alacak. Filmin yayın tarihi ise henüz belli değil. World Beyond dizisi bu sene içerisinde izleyenlerle buluşacak.

Siz ne dersiniz? Film için olsa bile ölen karakterlerin geri dönmesi mantıklı bir hamle olur mu? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Walking Dead Filmi Hakkında İlk Bilgiler

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

netflix dracula dizi inceleme

Dracula 1. Sezon İncelemesi: İyi Dizi İzlemeyi Unutmuşken Çıkagelen Vampir

Peter Pan ve Wendy

Peter Pan Karakterinin Karanlık Yönü İlk Defa Ortaya Çıktı