in ,

The War of the Rohirrim Filminin Anlatıcısı, Yüzüklerin Efendisi’nde Éowyn’i Canlandıran Miranda Otto Oldu

The War of the Rohirrim anime filmi için seslendirme kadrosu netleşti. Yeni Yüzüklerin Efendisi yapımında, hikâyenin anlatıcısı Miranda Otto olacak.

The War of the Rohirrim Seslendirme Kadrosu Eowyn Miranda Otto
- Reklam -
- Reklam -

The War of the Rohirrim animesi için seslendirme kadrosu belli oldu. Yeni Yüzüklerin Efendisi yapımında, üçlemede Éowyn’i canlandıran Miranda Otto hikâyeyi anlatan isim olacak.

New Line Cinema ve Warner Bros. Animation, Kenji Kamiyama’nın yeni animesi The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim’in oyuncu kadrosunu duyurdu. Uzun metrajlı anime kadrosunda filminin oyuncu kadrosunda Miranda Otto, Rohan’lı Éowyn rolünü yeniden canlandıracak. The War of the Rohirrim’in kahramanı Helm Hammerhead’i Emmy ve Altın Küre ödüllü İskoç aktör Brian Cox, kızı Hera’yı ise Emma Thompson’un kızı Gaia Wise seslendirecek.

Anime filmi Amazon Prime Video dizisi The Rings of Power’daki olaylardan sonrasını, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden ise 183 yıl öncesini konu alacak. Yapım, Rohan kralı Helm Hammerhead ve halkının hikâyesini anlatıyor. Éowyn ise yapımda anlatıcı görevi görüyor.

- Reklam -

The War of the Rohirrim, Yüzüklerin Efendisi Üçlemesinin Öncesini Konu Alacak

Yüzüklerin Efendisi Anime Filmi The War of the Rohirrim

Anime filminin konusu kısaca şu şekilde açıklanıyor:

“Acımasız bir Dunlending lordu olan Wulf, babasının ölümünün intikamını almak için geldiğinde, Kral Helm ve halkı, kahramanlıklarını kanıtlamalı ve Miğfer Dibi olarak bilinen güçlü bir kale olan Hornburg’un kalesinde sağlam şekilde durmalıdır. Çaresiz koşllar altında baskılar arttığında, Helm’in kızı Hera, halkını yok etmeye kararlı tehlikeli orduya karşı bir direniş sergilemeli ve bu direnişi yönetme cesaretini kendinde bulmalıdır.”

- Reklam -

Seslendirme kadrosunda ayrıca Lorraine Ashbourne (Bridgerton), Yazdan Qafouri (I Came By), Shaun Dooley (The Witcher), Benjamin Wainwright (World on Fire), Laurence Ubong Williams (Gateway), Michael Wildman (Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw), Bilal Hasna (Sparks), Jude Akuwudike (Beasts of No Nation) ve Janine Duvitski (Benidorm) yer alıyor. Dunlending lordu acımasız Wulf’u ise Luke Pasqualino (Snowpiercer) seslendiriyor.

İlk duyurusu geçen yılın haziran ayında yapılan anime filminin, çıkış tarihi ise Şubat 2022’de belli olmuş ve 12 Nisan 2024’te vizyona gireceği açıklanmıştı.

The War of the Rohirrim animesinden sizlerin beklentisi neler? Sizce halihazırda Amazon Prime Video için hazırlanan diziden daha iyi bir iş ortaya çıkabilir mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye fragmanı

Kung Fu Panda Evrenini Genişleten “Ejderha Şövalye” Dizisinden Fragman Yayınlandı

Cahit Zarifoğlu Bütün Eserleri

Cahit Zarifoğlu’nun Yeni Yayıncısı Belli Oldu: Usta Şair Bütün Eserleriyle Ketebe’de