in ,

Oynadığı 270 Kiloluk Karakterle Ayakta Alkışlanan Brendan Fraser’ın “The Whale” Filminden İlk Fragman

The Whale fragmanı yayınlandı. Brendan Fraser’ın performansıyla Venedik Film Festivali’nde 6 dakika ayakta alkışlandığı yapımdan ilk tanıtım geldi.

the whale fragmanı - Brendan Fraser
- Reklam -
- Reklam -

The Whale fragmanı görücüye çıktı. Başrolünde The Mummy serisinin yıldızı Brendan Fraser’ın yer aldığı A24 yapımından ilk tanıtım paylaşıldı.

Bu yılın en ses getiren yapımlarından birisi olan The Whale için tanıtım kampanyası başladı. Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan film, başrol Brendan Fraser’ın performansının 6 dakika boyunca ayakta alkışlanmasıyla gündeme gelmişti. Fraser, yapımda 270 kiloluk bir karakteri canlandırmak için hem onlarca kilo almış hem de çekimler boyunca üzerinde çeşitli ağırlık ekipmanlarıyla rol yapmıştı.

Yönetmenliğini Black Swan ile Oscar’a aday gösterilen ve Fountain, Pi, Requiem for a Dream gibi filmlerle tanınan Darren Aronofsky’nin üstlendiği yapım, yakında vizyona girecek.

- Reklam -

Midsommar, Moonlight, Everything Everywhere All at Once, The Lighthouse ve Uncut Games gibi yapımların ardındaki A24 stüdyosunun imzasını taşıyan filmden ilk fragman yayınlandı.

The Whale Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Mummy üçlemesi, George of the Jungle ve Encino Man ile tanınan; DC dizisi Doom Patrol ve Danny Boyle’un FX dizisi Trust’ta da görev alan Fraser’ın başrolünde olduğu yapım, şimdiden Oscar adayları arasında gösterilmeye başlandı bile.

Samuel D. Hunter’ın tiyatro oyunundan uyarlanan The Whale, Brendan Fraser için “kariyer filmi” olarak yorumlanıyor.

The Whale Brendan Fraser Venedik Film Festivali

Yapım, kendi şeytanlarıyla mücadele ederken genç kızıyla yeniden bağ kurmaya çalışan, obez ve münzevi bir İngilizce öğretmeni Charlie’nin hikâyesine odaklanıyor. Kederiyle başa çıkmanın yolunu yemekte bulan Charlie’nin yalnız hayatı, acılarla dolu.

- Reklam -

Yayınlanan bir dakikalık fragmanda, neredeyse hiçbir diyalog yer almıyor. Fragman, Charlie’nin, “Hiç insanların umursamaktan aciz oldukları hissine kapıldınız mı? İnsanlar harika.” repliğiyle sona eriyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Fraser’a Sadie Sink (Stranger Things), Ty Simpkins (Iron Man 3), Hong Chau (Watchmen), Samantha Morton, Sathya Sridharan ve Jacey Sink eşlik ediyor.

the whale fragmanı Sadie Sink

The Whale 9 Aralık 2022 tarihinde ABD’de vizyona girecek. Filmin Türkiye’deki salonlara gelişi ise 3 Şubat 2023 olarak açıklandı.

The Whale filmi için sizin nasıl bir beklentiniz var? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz. En güncel gelişmeleri daha hızlı takip edebilmek için bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Sevdiğim bir oyuncu, bu filmde bu tarz konuların işlenmesini sevenler için güzele benziyor. Brendan Fraser karakteri bayağı bir içselleştirmiş gibi duruyor, helal olsun :slightly_smiling_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leslie Phillips seçmen şapka ölüm haberi

Harry Potter’da Seçmen Şapka’yı Seslendiren İngiliz Aktör Leslie Phillips 98 Yaşında Hayatını Kaybetti

Dünyanın En Büyük Deniz Çayırı köpek balığı keşif

Sırtına Kamera Bağlanan Köpek Balıkları Sayesinde, Dünyanın En Büyük Deniz Çayırı Keşfedildi