in , ,

The Witcher: Nightmare of the Wolf’un Resmi Fragmanı Yayınlandı

The Witcher: Nightmare of the Wolf’un resmi fragmanı paylaşıldı. En tecrübeli Witcher’lardan Vesemir’e odaklanacak anime filmi Netflix ile geliyor.

The Witcher: Nightmare of the Wolf Resmi Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher: Nightmare of the Wolf için resmi fragman yayınlandı. Netflix’in Witcher dünyasını genişlettiği Henry Cavill liderliğindeki canlı aksiyon serisinden bir anime spin-off filmi olan macera, en yaşlı ve tecrübeli Witcher olan Vesemir’e odaklanıyor.

The Witcher serisi Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin roman serisi ve kısa öykülerine dayanıyor. Temelde vahşi hayvanlarla ve canavarlarla savaşmak için doğaüstü yetenekler geliştiren son canavar avcılarından biri olan Rivyalı Geralt’ın maceralarını anlatıyor. Ancak farklı birçok küçük macera ile de desteklenen fantastik evren, kendi içerisinde dallanıp budaklanıyor. Kitap serisi, Netflix tarafından canlı aksiyon diziye uyarlanmadan önce CD Projekt Red’in video oyunları üçlemesi ile dünyaya adını duyurdu ve 50 milyondan fazla kopya sattı.

Şimdilerde hayranlar, dizinin 2. sezonundan önce anime filmi Nightmare of the Wolf’u izlemeye hazırlanıyorlar. 2020’nin başlarında duyurulan ve geliştirilmekte olan iki projeden biri şeklinde lanse edilen macera, Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in gençlik yıllarına odaklanacak. Yoksulluktan kaçmak adına para için canavarları öldüren genç Vesemir, yeni ve tuhaf bir canavarın peşinden giderken kendisini de geçmişinin şeytanlarıyla yüzleşmeye zorlayan korkutucu bir maceranın içinde bulacak.

- Reklam -

Anime filmi için bu ayın başlarında düzenlenen WitcherCon etkinliğinde ilk fragman gelmiş ve çıkış tarihi de duyurulmuştu. Şimdi ise resmi fragman kanal tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Witcher: Nightmare of the Wolf Resmi Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yayınlanan resmi fragman ile birlikte dizinin seslendirmen kadrosu da belli oldu. Bir başka Netflix işi olan Castlevania dizisince Hector’u seslendiren Theo James, Vesemir karakterine sesiyle hayat verecek. Da Vinci’nin Demons ile tanınan Lara Pulver Tetra’yı, Outlander ile tanınan Graham McTavish Deglan’ı ve Major Crimes ile tanınan Mary McDonnell ise Lady Zerbst’i seslendirecek. Canlı aksiyon dizisinin 2. sezonunda gözükecek olan Vesemir karakterini Kim Bodnia oynarken, seslendirmede de neden farklı bir oyuncu seçimi yapıldığı ise henüz bilinmiyor.

- Reklam -

Evrenin sıkı takipçilerinin favori Witcher’larından olan Cesemir’in gençlik yıllarına ışık tutacak olan The Witcher: Nightmare of the Wolf, 23 Ağustos 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Nightmare of the Wolf’un resmi fragmanını sizler nasıl buldunuz? Dizi dünyasına bu tarz yan hikâyelerin ne gibi katkısı olacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for swarf swarf dedi ki:

    “Kiralık canavar katili paragöz witcher” fikrine bağlı kalacaklarsa izlerim.

  2. Avatar for Waxillium Waxillium dedi ki:

    Castlevania izliyormuşum gibi hissettim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Hobbit

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Hobbitler de Olacak: Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Leyla ile Mecnun Fragmanı

Leyla ile Mecnun Fragmanı: Beklenen Dizinin Yeni Sezonuna İlk Bakış