in ,

Viola Davis’li “The Woman King” Filminden Türkçe Altyazılı Yeni Fragman

The Woman King fragmanı yayınlandı. Başrolünde Oscar ödüllü Viola Davis’in yer aldığı tarihi destan filmi oyuncuyu bir general rolünde tanıtıyor.

The Woman King fragmanı viola davis
- Reklam -
- Reklam -

The Woman King fragmanı yayınlandı. The Old Guard ile tanınan Gina Prince-Bythewood yönetmenliğinde gelen filmin başrolünde Viola Davis yer alıyor.

2016 yılında vizyona giren Fences (Çitler) filmiyle En İyi Yardımcı Kadın oyuncu dalında Oscar Ödülü kazanan Viola Davis, yeni filmde Batı Afrika Dahomey Krallığı’ndaki tamamı kadınlardan oluşan Dahomey Amazonları’nın (Agojie veya Mino olarak da bilinir) lideri General Nanisca’yı canlandırıyor. Aslen aktör Maria Bello’nun bir hikâyesine dayanan film, The Nightingale yazarı Dana Stevens ve aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenen Gina Prince-Bythewood tarafından yazıldı. Türkçeye Kadın Kral olarak çevrilen The Woman King, krallıklarını tehdit eden bir Avrupa istilasına karşı kadın savaşçı ordusunu yöneten Nanisca’ya odaklanıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda, Davis dışında John Boyega, Sheila Atim, Lashana Lynch, Hero Fiennes Tiffin ve Itso Mbedu gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Çıkışına birkaç gün kala yeni filmden Türkçe altyazılı yeni bir fragman daha yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Woman King Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sony Pictures tarafından paylaşılan yeni fragman, Davis’i sömürgeci istilasına karşı ordusuna liderlik eden bir aksiyon savaşçısı olarak gösteriyor. Görüntülerde Boyega, krallığını hızlı ve acımasız dövüş sahneleriyle kesiştirecek bir savaşı tasarlarken Kral Ghezo olarak gösteriliyor.

- Reklam -

Dahomey savaşçıları, 19. yüzyılın sonlarında İkinci Fransız-Dahomean Savaşı’nda (İkinci Koalisyon Savaşı) Fransızlar tarafından yenilgiye uğratılana kadar yaklaşık üç yüz yıl yaşadılar. Vahşilikleri ve efsaneleri, Marvel’ın Black Panther çizgi roman serisinde tamamı kadınlardan oluşan Dora Milaje’nin yaratılmasına da ilham verdi. The Underground Railroad yıldızı Itso Mbedu, Nanisca’nın kanatları altına alınacak genç bir Dahomey acemisini canlandıracak. Gerçek hayattaki Nawi, Dahomey’nin 1979 yılına kadar hayatta kalan son üyesi olarak kabul ediliyordu.

The Woman King fragman

2 saat 15 dakikadan oluşan film, belli başlı ülkelerde geçen ay itibarıyla gösterime girmeye başladı. Ülkemizde ise 14 Ekim 2022’de vizyonda olacak.

The Woman King’in yeni yayınlanan fragmanını sizler nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jekyll & Hyde müzikali

Hayko Cepkin ve Elçin Sangu, “Jekyll & Hyde” Müzikalinde Başrolleri Paylaşacak

Galaktik Ölüler Diyarı Bulundu: İşte Samanyolu Mezarlığı

Bilim İnsanları, Samanyolu Galaksisi’nin ‘Mezarlığını’ Buldu: İşte ‘Galaktik Ölüler Diyarı’