in

Thor 4, Ragnarok’taki Çılgınlığı İkiye Katlayacak

Thor: Ragnarok filminin yönetmeni Taika Waititi, yeni Thor macerasının iki kat daha çılgın olacağını söylüyor.

Taika Waititi Thor
- Reklam -
- Reklam -

Chris Hemsworth’un Thor’u Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’deki sahneleriyle son yıllarda oldukça popüler olmuş durumda. Fakat karakterin bu popülerliğinin ana sebeplerinden biri Ragnarok filminde Waititi’nin Thor için oturttuğu yeni çizgi diyebiliriz. Waititi’nin rehberliğinde Hemsworth, önceki filmlerdeki karakterinden sıyrılarak komediyle daha iç içe yeni bir role girdi.

Yönetmenin bu hamlesi diğer filmlere de sıçradı ve Thor, Marvel Sinematik Evreni içindeki en çok sevilen karakterlerden birine dönüştü. Bu da Robert Downey Jr. ve Chris Evans’ın elde etmediği yeni bir başarıya dönüştü. Chris Hemsworth dördüncü solo filmi için Marvel ile anlaştı.

Yeni Film, Ragnarok’taki Enerjiyi Koruyacak

Taika Waititi, bugünlerde yeni filmi Jojo Rabbit için basın turu yapmakla meşgul. Popüler haber sitelerinden Wired ünlü yönetmene Thor: Love and Thunder hakkındaki planlarını sorduğunda Waititi, detay vermekten kaçınıyor. İstediği şeyin Ragnarok’un getirdiği çılgınlığı ikiye katlamak olduğunu söylemekten ise çekinmiyor.

- Reklam -

Çılgın bir komedi anlayışı olan yönetmenin verdiği bu cevap aslında çok şaşırtıcı değil. Kendisi daha önce Thor 4 yerine Thor: Ragnarok 2 yapmak istediğini söylemişti. Görünen o ki film bu ismi taşımasa da onun yaydığı enerjiyle oldukça benzeşecek. Üstelik Ragnarok’un gişedeki başarısı da düşünüldüğünde, yeni Thor filminin bir öncekinden iki kat daha çılgın ve garip olacağını tahmin etmek mümkün.

- Reklam -

Geriye filmin çılgınlığını hangi noktalarda ikiye katlayacağını ve duygusal anlarla komik anları nasıl dengeleyeceğini izlemek kalıyor. Film içinde Thor’un Endgame’deki kilolu ve hantal halinin korunup korunmayacağı ise ekip için bile hala muamma. Waititi’nin yazıp yöneteceği Thor: Love and Thunder’da Natalie Portman’ı yeniden görmekle kalmayıp onun Mighty Thor’a dönüşmesini de göreceğiz.

Filmin çekimleri 2020 yılında başlayacağı için birkaç ay içinde filmle ilgili daha detaylı bilgiler paylaşılacak. O zamana kadar söylenenler tahminlerden öteye geçemiyor.

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk filmin içine ettim, bu filmde iki katı edicem diyor yönetmen. Çizgi romanlarda Thor baya ağır abi. Ama ne yazık ki sinemada soytarıya döndürdüler. Aynı şey Hulk için de geçerli. Bu filmden beklentim kalmadı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead

The Walking Dead, İzlenmelerde Geride Kaldı

Benioff ve Weiss star wars

Taht Oyunları Yaratıcıları Star Wars’tan Ayrıldı