in

Taika Waititi, Thor 5 Filmini Yönetmek için Tek Bir Şartı Olduğunu Söyledi

Taika Waititi yeni bir Thor filmi için tek koşulunu açıkladı. Ünlü yönetmen Chris Hemsworth’ün dahil olduğu bir yapımı yönetmek istiyor

Taika Waititi Thor 5
- Reklam -
- Reklam -

Taika Waititi Thor 5 filmi için tek şartını açıkladı ve eğer Chris Hemsworth kadroda yer alırsa yöneteceğini söyledi. Ünlü yönetmen ayrıca, yeni bir Thor filmi çekmesi durumunda Yıldırım Tanrısı için çok daha farklı bir senaryo yazacağının sinyallerini veriyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen yapımlarından biri olan Thor: Love and Thunder geçen hafta sinema salonlarındaki yerini aldı. Eleştirmenler tarafından karışık notlar alan yapım ilk fragmanından bu yana merakla bekleniyordu. Yıldırım Tanrısı’nın dördüncü solo yapımın başrolünde, ilk üç filmde de olduğu gibi Chris Hemsworth yer alıyor. Oldukça renkli ve eğlenceli bir ton yakalayan Aşk ve Gök Gürültüsü aynı zamanda Natalie Portman’ı da Mighty Thor olarak evrene geri getirdi.

Serinin dördüncü yapımı vizyona girdikten sonra akıllara “yeni bir film çıkacak mı” sorusu geldi. Oscar ödüllü yönetmen Taika Waititi, beşinci film için çalışmalara başlayabilir. Insider‘a konuşan Hollywood’un eğlenceli ismi, yeni bir Thor filmi çekmek için tek bir şartı olduğunu söylüyor:

- Reklam -

“Kesinlikle bir film daha yaparım, ama Chris (Hemsworth) dahil olmalı.”

Taika Waititi: “Thor 5 Senaryosu Beklenmedik Nüanslar İçermeli”

Taika Waititi Thor 5

Filmin sonunda Thor geri dönecek yazısı hakkında ne düşündüğü sorulduğunda ise Waititi kendisinin de bunu beklemediğini itiraf ediyor. Ünlü yönetmen yeni projeler konusunda ipucu vermezken eğer devam filmi için kamera başına geçerse, karakteri farklı bir şekilde yorumlayacağının sinyallerini veriyor.

“Şaka yapmıyorum, sinemada (yazıyı) gördüm ve ‘Hadi canım, yok artık! Gerçekten mi?’ dedim. Chris bile ‘Ne!’ dedi. Ama yani tabii ki geri dönecek. Thor en iyi karakterlerden. Yani birazcık taraf tutuyormuşum gibi olabilir ama izlemesi çok keyifli bir karakter.

- Reklam -

Yeni filmi çekmem için (senaryo) şaşırtıcı ve beklenmedik olmalı. ‘Yeni yorum ne olacak?’ diye sordurmalı. Bütün bu savaşlar ve dövüşler iyi güzel ama hikâyeye gelince beklenmedik bir şeyler olmalı. 5 milyon dolarlık bir film yapıp içine dövüş koymamak gibi yani. Thor bir yolculuğa çıkmış, tıpkı Nebraska filmi gibi.”

Yönetmen ve oyuncu Waititi’nin takvimi ise şu sıralar oldukça yoğun. Thor: Love and Thunder filminden sonra ödüllü isim, gelecek yılın ilk aylarında yeni bir Star Wars projesi üzerinde çalışmaya başlayacak. Diğer yandan Our Flag Means Death ve Time Bandits gibi yapımların çekimleri ise Yeni Zelanda’da devam ediyor. Dolayısıyla Waititi’nin 2023 yılının sonuna dek yeni bir Thor projesine başlaması beklenmiyor.

Siz Thor 5 filminin çekilmesini ister miydiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Insider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Üçüncü ve dördüncü filmdeki büyük rezaletten sonra hala bu tarz şeyler söyleyebiliyor demek ki. Ne kadar yüzsüz utanmaz bir adam

  2. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Bu salağa birde SW filmi çektirecekler.Marvel iflah olmaz gerçekten.

  3. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    4.film neyse de, 3. film neden bu kadar ağır eleştiriler alıyor anlamıyorum. Aslında anlıyorum fakat ciddi Thor sevilmedi ve MCU’da Thor ilk kez Taika’nın yönettiği Ragnarok ile 1 milyar barajını aştı. 4.filmi beğenmeyenler çoğunlukta, saygı duyarım. Ben bayağı eğlendim izlerken. Keşke dediğim yerler var elbet ama o kadar kötü film olduğunu düşünmüyorum ve umarım 5.filmi de yönetir. Chris Hemsworth geri dönecek zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Endgame’den sonra 3 filmlik bir sözleşme imzalamıştı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İncir Tarihi - Faruk Duman | Haftanın Kitabı #229

İncir Tarihi – Faruk Duman | Haftanın Kitabı #229

james webb uzay teleskobu ilk fotoğraflar

James Webb Uzay Teleskobu’ndan İlk Fotoğraflar: “Evrenin Şimdiye Kadarki En Net Görüntüleri”