in

Thor: Love and Thunder Çekimleri Tamamlandı

Chris Hemsworth, merakla beklenen yeni MCU filmi Thor: Love and Thunder çekimlerinin tamamlandığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görsel ile duyurdu.

chris hemsworth thor: love and thunder
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen Thor: Love and Thunder filmi için çekimler tamamlandı. Maceranın başrolünde yer alan Chris Hemsworth, çekimlerin tamamlandığını paylaştığı Taika Waititi’li fotoğraf ile duyurdu.

Thor: Ragnarok’un başarısından sonra merakla beklenen Love and Thunder, önceki filmde olduğu gibi Oscar ödüllü Taika Waititi önderliğinde gelmeye hazırlanıyor. Filmin başrolünde yine Thor rolünde Chris Hemsworth bulunuyor. Ayrıca Kadın Thor rolünde Natalie Portman bir kez daha seriye dönüş yapıyor. İkili dışında Valkyrie, Galaksinin Koruyucuları ekibi, Korg, Christian Bale’li Gorr the God Butcher ve başka birçok karakteri içeriyor. Ayrıca son olarak Oscar’lı bir başka oyuncu olan Russell Crowe’un da ekibe katıldığını ve filmde Zeus’u canlandıracağını öğrenmiştik. Thor’un dördüncü filmiyle ilgili çekimler son birkaç aydır Avustralya’da devam ediyordu ve nihayet tamamlandı.

Chris Hemsworth da çekimlerin tamamlandığını Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu. Paylaşımda oyuncunun iyice gelişmiş ve ön plana çıkmış olan kasları ile Korg hareket yakalama giysisini giyen Taika Waititi gözüküyor.

- Reklam -

Thor: Love and Thunder, 2022’de Doğrudan Sinemalara Gelecek

chris hemsworth thor: love and thunder

Ünlü oyuncu, paylaşımını şu cümlelerle sundu:

“Thor: Love and Thunder çekimleri tamamlandı. Bugün aynı zamanda Ulusal İzin Günü ve bu yüzden bu rahat fotoğrafın bugüne uygun olacağını düşündüm. Film hem komik hem de kalbinize dokunan sahnelere sahip. Çokça aşk ve bol bol şimşek göreceksiniz! Bizimle birlikte bu inanılmaz Marvel yolculuğuna katılan tüm oyuncu kadrosuna ve ekibe teşekkür ederiz. Kemerlerinizi bağlayın ve hazırlanın. Sinemalarda görüşürüz!”

Son olarak Avengers: Endgame’de şişman bir şekilde gördüğümüz oyuncunun bir kez daha kaslı ve fit haline kavuştuğu görülüyor. Gerçek fiziksel formununu şu an için nasıl geri kazandığı bilinmese de aktörün söylediklerine bakarak eğlenceli bir montaj ile bunu sunacakları tahmin edilebilir.

- Reklam -

Şu an için filmin nasıl ilerleyeceği konusu hâlâ netlik kazanmış değil. Filmle ilgili resmi bir fotoğraf, afiş veya fragman paylaşılmadığı için de ne olacağını kestirmek zor. Ancak oldukça yoğun olacağını karakter sayılarından tahmin edebiliriz. Bununla birlikte, çekimlerin tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki ay ilk fragmanı görmemiz de olası.

Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022 tarihinde beyaz perdede olacak.

Peki ya sizler Thor’un dördüncü solo macerası olan Love and Thunder’dan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Üsküdar kandilli köşkü define talan

Üsküdar’ın Tarihi Köşkü Defineciler Tarafından Talan Edildi: 130 Yıllık Binada Zarar Çok Büyük

ressam robot sergi ai-da

İlk Ressam Robot Sergi Açtı: “Sanat Sadece İnsana mı Ait?”