in ,

Thor: Love and Thunder’ın Oldukça Eğlenceli Geçen Setinden Kamera Arkası Görüntüler

Thor: Love and Thunder kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Oldukça eğlenceli geçtiği anlaşılan setten keyifli anlar sizlerle.

Thor: Love and Thunder Kamera Arkası (İZLE)
- Reklam -
- Reklam -

Thor: Love and Thunder kamera arkası görüntüleri, ekibin filmi hazırlarken ne kadar eğlendiklerini gözler önüne seriyor. Marvel Sinematik Evreni’nin en yeni filmi, Gök Gürültüsü Tanrısı’nı bir kez daha sahneye davet ediyor.

Oscar ödüllü Taika Waititi imzalı ikinci Thor filmi Aşk ve Gök Gürültüsü filmi vizyona girmek için gün sayıyor. 2019 San Diego Comic-Con etkinliğinde duyurulan, ancak gelişi Koronavirüs pandemisi yüzünden diğer tüm MCU yapımlarında olduğu gibi geciken macera sonunda beyaz perdede hayranlarıyla buluşmaya hazır.

Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home ile sonlanan Infinity Saga olaylarından sonra dördüncü aşamada geçen macera, Şişman Thor’un tekrar eski çevikliğini kazanmasını ve Galaksinin Koruyucuları ekibiyle atıldığı maceraları anlatacak. Bu sırada, seriden uzun süredir uzak kalmış olan Natalie Portman da, Jane Foster rolüyle geri dönüyor. Üstelik, bu sefer filmde Mighty Thor olarak yer alacak.

- Reklam -

Bir filmin olmazsa olmazlarından bir “kötü adam” karakteri de elbette bu macerada da yer alıyor. Bu sefer bu ihtiyacı Gorr the God Butcher rolüyle Oscar ödüllü bir başka oyuncu olan Christian Bale karşılıyor. Daha önce DC’nin en ünlü süper kahramanlarından Batman’e hayat vermiş aktör, yeni macerada tanrıları katleden bir katili canlandırıyor. Filme ait ilk tepkileri geçen günlerde gerçekleşen gala sonrası paylaşılmaya başlandı.

Filmin çıkışına birkaç gün kala Marvel Studios, filmin kamera arkası görüntülerini içeren oldukça eğlenceli bir video yayınladı. Videoda filmde yer alan birçok karakterin yanı sıra, kamera arkası ekibe de keyifli bir bakış atılıyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Thor: Love and Thunder Kamera Arkası Görüntüleri | İZLE

YouTube video

(Kamera arkası görüntülerini YouTube üzerinen izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Filmin kadrosunda başrolde Chris Hemsworth yer alıyor. Kendisine Natalie Portman ve Christian Bale dışında Valkyrie rolünde Tessa Thompson, Sif rolünde Jaimie Alexander ve Korg rolünde filmin yönetmenliğini üstlenen Taika Waititi gibi isimler eşlik ediyor. Ekipte ayrıca Guardians of the Galaxy oyuncuları Karen Gillan ve Chris Pratt gibi isimler de yer alıyor. Yanı sıra filmde Zeus rolünde Russell Crowe bulunuyor

Biletleri ön satışa çıkmış olan Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz 2022 tarihinde sinemalarda olacak.

Thor’un dördüncü solo macerası Love and Thunder’dan sizler neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Emre Emre dedi ki:

    Taika Waititi’nin oynadığı ve yönettiği çoğu film çok doğal oluyor. Eğlenceyi seven birisiyle çalışmakta yapım sürecinde herkes için bir moral ve heyecan katmıştır. Fakat Örümcek adam’dan sonra çıkan
    Morbius ve Dr Strange’in vasat-orta karışımı olması bu seride de öyle bir izlenim bırakacak gibi hissettiriyor.

    Film için Galaksinin Koruyucuları Thor’un yolu gibi bir izlenim olacak gibi gözüküyor. Ana karakterin kendisini ve aşkını bulmasıyla final yapacağını düşünüyorum. Epilepsi ve ışığa duyarlı uyarılar, filmin içeriğini çok etkilemediyse (ilk defa bir film hakkında böyle uyarı gördüm) kurgusuyla iyi puan alır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

VY Canis Majoris Ölüyor: Samanyolu'nun En Parlak Yıldızlarından

Samanyolu Galaksisi’ndeki En Parlak Yıldızlardan Birisi Ölüyor: Güneş’ten 1.500 Kat Daha Büyük

Gökyüzüne Uzanan Merdiven - John Boyne

Çizgili Pijamalı Çocuk’un Yazarı John Boyne’dan Yeni Kitap: “Gökyüzüne Uzanan Merdiven”