in ,

Yeni Thor Filmi “Love and Thunder”dan İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Thor: Love and Thunder fragmanı yayınlandı. Uzun zamandır ilk görüntüleri merakla beklenen yeni Marvel filmi için tanıtım videosu paylaşıldı.

Thor: Love and Thunder Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Thor: Love and Thunder fragmanı görücüye çıktı. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni filmi Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü bu yaz izleyici ile buluşacak.

Yönetmenliğini What We Do In the Shadows, Jojo Rabbit, Hunt for the Wilderpeople ve Thor: Ragnarok ile tanınan Oscar ödüllü Taika Waititi’nin üstlendiği yapımdan ilk kısa fragman paylaşıldı.

Marvel’ın yeni dönem yapımlarından Thor ilk defa 2011’de bir solo maceraya kavuştu. Onu 2013’te Alan Taylor’ın yönettiği The Dark World takip etti. Seri kendi içindeki zirvesini ise Taika Waititi’li Ragnarok ile yaşadı. Dünya çapında 850 milyon dolar hasılat elde eden son Thor filminden sonra gözler Waititi’nin elinden çıkacak yeni maceraya döndü.

- Reklam -

Oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Karen Gillan, Natalie Portman, Christian Bale, Matt Damon, Chris Pratt, Russell Crowe, Sean Gunn ve Taika Waititi gibi isimlerin yer aldığı Thor: Love and Thunder filmi için fragman uzun süredir gözleniyordu.

Bugünle birlikte ilk tanıtım videosu hayranlarla paylaşışmış oldu.

Thor: Love and Thunder Fragmanı | İZLE

YouTube video

Marvel Studios tarafından paylaşılan ilk tanıtım 1 dakika 29 saniyeden oluşuyor. Tanıtım, Thor ve Guardians of the Galaxy ekibinin bir araya gelişini de gözler önüne serdi.

Kısa tanıtım farklı atmosferlere sahip farklı bölgeleri de bünyesinde barındırıyor. Yapım hakkında hayranların heyecanla beklediği bir diğer husus ise filmin “Endgame büyüklüğünde” olacağı açıklamaları.

- Reklam -

Dördüncü Thor filmi, Thor ile Gorr the God Butcher arasındaki mücadeleye odaklanacak. Gök gürültüsünün tanrısı, yeni macerasında Kral Valkyrie, Korg ve Jane Foster’dan da destek alacak. Bu isimlerin şekillendirdiği ekip, Gorr the God Butcher’ın gizemini çözmek ve onu durdurabilmek için kozmik bir maceraya dahil olacak.

Daha önce Natalie Portman tarafından canlandırılan Jane Foster karakteri, dördüncü filmde Mighty Thor’a dönüşecek. Yapım bu dönüşüm hikâyesinin detaylarını da ortaya çıkartacak.

Çekimleri geçen yıl haziran ayında tamamlanan yapım, birkaç defa yayın tarihini güncellemek durumunda kaldı. Nihayetinde Thor: Love and Thunder filminin 8 Temmuz 2022 tarihinde ABD’de vizyona gireceği kesinleşti. Filmin aynı ay içinde Türkiye’de de izleyicilerle buluşması bekleniyor.

İlk Love and Thunder fragmanını siz nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    50 ilk öpücük tadında fragman olmuş.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Fragman güzel görünüyor, Guns N’Roses daha güzel duyuluyor. :metal:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hologram insan uzay

Tarihte İlk Defa Bir İnsan Hologramı Uzaya Çıktı: İletişimde Yeni Bir Çağ Başlıyor

Suyu Aşan Kılıçlar - Kemal Ramazan Haykıran

Osmanlı’nın Kuruluşu ve Rumeli’nin Fethinde Görev Alan İsimleri Anlatan “Suyu Aşan Kılıçlar” Kitabı Çıktı