in ,

George Miller’ın Yeni Filmi Three Thousand Years of Longing’ten İlk Fragman

Three Thousand Years of Longing fragmanı yayınlandı. George Miller’ın Idris Elba ve Tilda Swinton’lı yeni filmi yakında beyaz perdeye geliyor.

Three Thousand Years of Longing fragmanı George Miller
- Reklam -
- Reklam -

Three Thousand Years of Longing fragmanı paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Mad Max serisi ile tanınan George Miller’ın oturduğu filmin başrollerini Idris Elba ve Tilda Swinton canlandırırken oyuncu kadrosunda Türkiye’den isimler de yer alıyor.

Son olarak 2015 tarihli Mad Max: Fury Road ile izleyicilerin karşısına çıkan George Miller, yedi yıllık suskunluğunu Three Thousand Years of Longing (Üç Bin Yıllık Özlem) ile bozuyor ve destansı bir fantastik aşk hikâyesini anlatıyor. A.S. Byatt’ın The Djinn in the Nightingale’s Eyes (Bülbülün Gözündeki Cin) adlı kısa öyküsünden uyarlanan filmde Idris Elba, hayatından memnun görünen bir bilim insanı (Tilda Swinton) tarafından serbest bırakılan, ancak özgürlüğü karşılığında üç dilek teklif edilen bir Cin olarak rol alıyor.

Filmle ilgili çalışmalar ilk kez 2018’de duyurulmasına rağmen aslında Miller, yayınlanmasından kısa bir süre sonra Byatt’ın öyküsünün haklarını satın aldı ve geliştirmek için 20 yıldan fazla zaman harcadı. Miller başlangıçta kısa hikâyeyi uyarlamak için Lorenzo’s Oil (Lorenzo’nun Yağı) filminin senaristi Nick Enright ile yeniden bir araya gelmek istedi. Fakat planları değişti ve bunun yerine Enright’ın önerisi üzerine kızı Augusta Gore ile çalışmayı seçti. Mad Max serisindeki çalışmalarını Warner Bros. ile maaş anlaşmazlığı nedeniyle bir süreliğine askıya alan Miller sonunda Three Thousand Years of Longing’i tamamladı.

- Reklam -

Filmle ilgili beklenen ilk fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Three Thousand Years of Longing Fragmanı | İZLE

YouTube video

Hikâyesinin önemli bir bölümü İstanbul’da geçen Three Thousand Years of Longing filminin kadrosunda Idris Elba’nın ve Tilda Swinton’ın yanı sıra Alyla Browne, David Collins, Nicolas Mouawad, Aamito Lagum ve Matteo Bocelli gibi isimler yer alıyor. Ayrıca İstanbul’da bir otel odasında geçen filmin kadrosunda Burcu Gölgedar, Zerrin Tekindor, Ece Yüksel, Kaan Güldür ve Berk Öztürk gibi Türk oyuncular da yer alıyor. Bu isimlerle birlikte ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu, filmde birkaç sahnede yer aldığını ve sahnelerinin Tilda Swinton’la olduğunu aktarıyor.

- Reklam -

Prömiyeri 75. Cannes Film Festivali’nde yapılan Three Thousand Years of Longing, bu yaz aylarında beyaz perdedeki yerini alacak. Ancak şu an için tam çıkış tarihi açıklanmış değil.

Three Thousand Years of Longing’in fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yeni George Miller filminden sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daredevil dizisi geliyor

Daredevil’ın Dönüşü Kesinleşti: Charlie Cox’lı Marvel Dizisinin Yeni Bölümleri Disney+ ile Geliyor

Stranger Things 4. sezon 1. bolum izle

Stranger Things’in 4. Sezonunun İlk 8 Dakikası Yayınlandı ve Bölüm Süreleri Belli Oldu