in

Tim Burton, “Beetlejuice 2” Üzerinde Çalıştığını Doğruladı

Tim Burton, Beetlejuice 2 üzerinde çalıştığını doğruladı. Bir süredir gündemde olan yeni Beterböcek filmi hakkında yönetmeninden ilk açıklama geldi.

Beetlejuice 2 Tim Burton açıklama
- Reklam -

Tim Burton, Beetlejuice 2 üzerinde çalışmalara başladığını duyurdu. Daha önce Michael Keaton ve Winona Ryder ile döneceği söylenen yapıma şimdi beklenen asıl isim de katıldı.

Yönetmen Tim Burton, bir Beetlejuice devam filminin ilerlediğine dair son haberler üzerine yeni açıklamalarda bulundu. Hatırlanacağı üzere geçen şubat ayı sonunda Brad Pitt’in Plan B’sinin yapımcısı olacağı bir Beetlejuice 2 filminin çıkacağı ve Michael Keaton ile Winona Ryder’ın da ikonik rollerini yeniden üstlenmelerinin beklendiği söylendi. Hatta sonrasında Johnny Depp’in de gizemli bir rolle kadroya katılacağı iddia edildi.

O günlerde çıkan haberlerde Tim Burton’la ilgili resmi bir bilgi bulunmuyordu. Ancak şimdi, Deadline’da yayımlanan yeni bir habere ile Tim Burton’ın da devam filmi üzerine çalışmaya başladığı anlaşıldı. İlk filmin yönetmenliğini de üstlenen isim, ilk olarak bu tür söylentilerin yanlış olduğunu ve şu anda böyle bir şey üzerinde çalışmadığını iddia etti. Fakat açıklamasından bir gün sonra bu söylediği cümleleri yalanlayacak şekilde bir söylemle, Beetlejuice 2 üzerinde aktif olarak çalışmadığı konusundaki sözlerinin bunun olmayacağı anlamına gelmediğini belirtti.

- Reklam -

Beetlejuice 2 filmi

Beetlejuice 2 Senaryosu Henüz Erken Geliştirme Aşamasında

Şu an için her şey belirsiz olsa da ünlü yönetmen aslında uzun süredir devam filmi için bazı “fikirler ve şeyler” üzerinde çalıştığını söylüyor. Ancak projenin hâlâ çok erken aşamalarında olduğunu ve bu noktada hayata geçmesinin garanti olmadığını dile getirdi.

“Şu an için hiçbir şey kesin değil. Bir film yapıp yapmadığımı sadece set çekimindeyken biliyorum. Her şeyin köküne geri dönmeye çalışıyorum. Fikir dediğiniz bBir tohumdan fışkırır ve sonra bu ifadelerden ziyade büyür. Fikirler ve şeyler üzerinde çalışıyorum ama hepsi hakkında konuşmak için daha çok erken. Nasıl gittiğini hep birlikte göreceğiz. Yani şimdilik bu soru için bir cevap yok.”

- Reklam -

Yönetmenin iddiaları önce yalanlaması ancak sonrasında bir süredir üzerinde çalıştığını ifade etmesiyle aslında açık bir şekilde projenin geliştirilme aşamasında olduğu gözüküyor. Yine de hayranlar, yönetmenin “erken aşamada” olduğunu ifade ettiği devam filmini görmek için birkaç yıl daha beklemek zorunda kalabilirler.

Beetlejuice 2 geliyor

Sizler bir devam filmi fikrine nasıl bakıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: MovieWeb

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Tüm deneyimlerimiz bize bunun da batırılacağını söylüyor. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

house of the dragon 2 sezon detay hakkında

House of the Dragon Dizisinin 2. Sezonu, Daemon ve Rhaenyra’nın İlişkisine Odaklanacak

The Conjuring 4 geliyor

The Conjuring 4 Geliyor: Popüler Korku Serisi Yeni Filmi ile Geri Dönüyor