in

Timothée Chalamet, DiCaprio’dan Aldığı Tavsiyeleri Açıkladı: “Uyuşturucu ve Süper Kahraman Filmleri Yok”

Timothée Chalamet, Leonardo DiCaprio’dan aldığı tavsiyeleri açıkladı. Ünlü oyuncunun kendisine uyuşturucu ve süper kahraman filmlerinden uzak durması gerektiğini söyledi.

Timothée Chalamet ve Leonardo DiCaprio tavsiye
- Reklam -
- Reklam -

Timothée Chalamet, Leonardo DiCaprio’dan aldığı kariyer tavsiyelerini paylaştı. Oscar ödüllü oyuncunun kendisine uyuşturucu kullanımını abartmaması ve süper kahraman filmlerinde rol almaması yönünde fikir verdiğini söyledi.

Timothée Chalamet, son 5 yılın en gözde oyuncuları arasında yer alıyor. Call Me By Your Name filmiyle yükselişe geçen kariyeri, Dune serisi, The King ve beklenen Wonka filmi ile iyice perçinlenmiş durumda. Hollywood’un kısa sürede en çok aranan aktörlerinden biri hâline gelen aktör, British Vogue’un ilk erkek kapak modeli de olarak da tarihe geçmiş durumda.

Birçok hayranı Chalamet’i daha fazla yapımda görmek istese de, bir o kadar izleyici de kısa sürede bu kadar çok filmde yer alan oyuncunun antipati uyandırdığını düşünüyor. 26 yaşındaki aktör, kapak modeli olduğu British Vogue dergisine, Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun kendisine verdiği tavsiyelerden bahsetti.

- Reklam -

Leonardo DiCaprio

Timothée Chalamet, Leonardo DiCaprio’dan “Ağır Uyuşturucu ve Süper Kahraman Filmleri Yok” Tavsiyesi Aldı

Amerikalı aktör Timothée Chalamet, 47 yaşındaki oyuncuyla geçen yıl yayınlanan Adam McKay imzalı Netflix filmi Don’t Look Up’ta birlikte rol almıştı. Genç oyuncu, DiCaprio’nun öğütlediği kariyer tavsiyesini şöyle açıkladı:

“Ağır uyuşturucular ve süper kahraman filmleri yok.”

Chalamet’in kendisi gibi genç yaşlarda ünlenen ve Titanic ile adını tüm dünyaya duyuran Leonardo DiCaprio, bilindiği üzere yer aldığı yapımlar konusunda oldukça seçici davranıyor. Bu durum Chalamet’i de etkilemiş durumda ve bu nedenle özellikle gelecek kariyeri planlamasında daha da dikkatli olacağını vurguluyor.

- Reklam -

Hayranları oyuncuyu Johnny Depp ile özdeşleşen Willy Wonka karakterine ait yeni müzikal filmiyle ve çekimleri şu sıralar devam etmekte olan Dune 2 filminde izleyecekler. 79. Venedik Film Festivali’ne katılan oyuncu, son olarak Luca Guadagnino ile yeniden bir araya geldiği Bones and All filminde yer almıştı. Festivalde gösterilen film, 8 buçuk dakika boyunca ayakta alkışlanmıştı.

Leonardo DiCaprio ise yakın gelecekte Martin Scorsese imzalı Killers of the Flower Moon filmiyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Timothée Chalamet

Leonardo DiCaprio’nun Chalamet’e verdiği tavsiyeler konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce süper kahraman filmleri için verdiği tavsiye doğru mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    Leonardo DiCaprio son derece yerinde tavsiyeler vermiş. Kendi, oynadığı filmler konusunda çok seçici davranması sayesinde bugünlere geldi. Oynadığı kaliteli filmlerle uzun yıllar anılmaya, sevilmeye devam edecek.

    Öte yandan eskiden çok sevdiğim bazı oyuncuların kendilerini süper kahraman filmlerinde tükettiklerini düşünüyorum. Oyunculuklarını çok kaliteli bulduğum, daha önce yaptıkları her filmi izlemeye çalıştığım bazı kişilerin süper kahraman kostümleri içindeki acınası hâllerine, o filmlerde zayıflayan performanslarına bakınca artık onları daha fazla takip edemez oldum. Hatta bazılarının eskisi kadar popüler olmadıklarına inanıyorum. Süper kahraman filmlerinin de suyu çıkmaya başladı.

    Uyuşturucu filmleri ve dizileri hakkında da DiCaprio’ya hak veriyorum. Son yıllarda uyuşturucu hakkındaki dizi ve filmlerin sayısı epey arttı. Ve bu eserler, uyuşturucunun ne kadar kötü olduğunu anlatmaktan çok uyuşturucu baronlarının “eğlenceli” maceralarına odaklandı. Ortalık El Chapo, Pablo Escobar gibi iğrenç adamların hayranlarıyla doldu taştı. Bazı filmlerde ise uyuşturucu kullanmak çok muhalif, devrimci, insanın hayatında en az bir kez denemesi gereken bir eylem gibi sunulmaya başlandı. Bu da midemi bulandırıyor.

    Bu haberle birlikte Leonardo DiCaprio’ya olan saygım bir kat daha arttı. Umarım Timothée Chalemet onun tavsiyelerine uyar.

  2. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Yani ben yine de süper kahraman filmleri ile ilgili genelleme yapmazdım. Bütün süper kahraman filmleri son dönem Marvel filmleri değil. Ve Hugh Jackman, Christian Bale gibi oyuncuların kariyerlerinin süper kahraman rollerinden kötü etkilendiğini düşünmüyorum.

  3. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    DiCaprio iyi demiş katılıyorum son dönemde suyunu değil b*kunu çıkardılar ama kendisi zamanında The Wolf of the Wall Street filminde hakkını da veriyordu kötü alışkanlıkların :joy::joy:.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fairy Tale film stephen king

Stephen King’in Yayımlanan Son Romanı “Fairy Tale” Sinemaya Uyarlanıyor

Google Yapay Zekâsı Maddelerin Kokusunu Alabiliyor

Google’ın Yeni Geliştirdiği Bir Yapay Zekâ Modeli, Maddelerin Nasıl Koktuğunu Tahmin Edebiliyor