in

Edward Makaseller’in Oğlu Cadillac Reklamında: Timothée Chalamet ile Nostalji Zamanı

Timothée Chalamet, Super Bowl gecesinde Edward Scissorhands’in oğlu Edgar Makaseller rolü ile Cadillac reklamında karşımıza çıktı.

Timothée Chalamet Edward Scissorhands cadillac super bowl
- Reklam -
- Reklam -

Tim Burton imzalı 1990 yapımı ikonik film Edward Makaseller (Edward Scissorhands) kısa bir süreliğine ekranlara geri döndü. Ancak bu defa kendisi değil, oğlu ile! Dün akşam gerçekleştirilen Super Bowl’da birbirinden dikkat çekici reklamlar yer aldı. Aktör Timothée Chalamet de Edward Scissorhands’in oğlu rolü ile Cadillac reklamında rol aldı.

Tim Burton’ın sevilen filmleri arasında yer alan Edward Scissorhands, makastan oluşan ellerle yaşamak zorunda kalan Edward’ın maceralarını konu alıyordu. Ünlü aktör Johnny Depp’in başrolünde yer aldığı yapım, Super Bowl’da bir kez daha gündeme geldi. Bir reklam filmine konu alan karakter, bu defa kendisiyle değil oğluyla karşımıza çıktı.

Timothée Chalamet Edward Scissorhands cadillac super bowl

- Reklam -

Meşhur otomobil markası Cadillac tarafından hazırlanan reklamda Edward Makaseller’in oğlu Edgar Makaseller karşımıza çıkıyor. Edgar’ı ise Call Me by Your Name, Lady Bird ve Little Women filmlerinde karşımıza çıkan; Dune uyarlamasında ise Paul Atreides canlandıracak olan Timothée Chalamet oynuyor.

Timothée Chalamet, Cadillac Reklamında Edward Scissorhands Karakterinin Oğlunu Canlandırıyor

Reklam filminde tıpkı babası gibi, makas ellere sahip olan Edgar; günlük hayatın zorluklarıyla karşı karşıya kalıyor. Hayata küsen Edgar’ın yardımına ise Cadillac marka bir araba yetişiyor. Dokunmatik özellikleri ile dikkat çeken araç, Edgar’ın makas elleri için bile son derece kullanışlı bir deneyim sağlıyor.

All-Electric Cadillac olarak tanıtılan aracın 1 dakikalık reklamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -
YouTube video

Super Bowl gecesi, reklam filmleri ve fragmanları ile konuşulmaya devam ediyor. Fight Club’ın yönetmeni David Fincher bir bira markası olan Anheuser-Busch için bir reklam filmi hazırlarken La La Land’in yönetmeni Damien Chazelle de iki farklı reklam ile karşımıza çıktı. Chazelle’in çektiği reklamlardan birisi Cips markası Doritos içindi. Diğeri ise Squarespace adlı bir web site kurma şirketi hakkındaydı.

Anheuser-Busch | David Fincher Reklamı

YouTube video

Doritos | Damien Chazelle

YouTube video

Squarespace | Damien Chazelle

YouTube video

Peki siz Super Bowl gecesinde yayınlanan reklamları nasıl buldunuz? Edward Makaseller’in dünyasına kısa bir süreliğine de olsa geri dönmek nasıl bir histi? Favori tanıtımınız hangisi yoldu? Kayıp Rıhtım Forum yorumlarında buluşalım!

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Söz konusu reklamı izledim ve şimdi sormak istiyorum:

    Bunun filmini ne zaman izleyeceğiz?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Börü 2039 konusu yayın tarihi alper çağlar

Alper Çağlar’ın Bilimkurgu Dizisi BÖRÜ 2039’un Konusu, Yayın Tarihi ve Diğer Detayları Açıklandı

Fast & Furious 9 Fragmanı - Super Bowl

Fast & Furious 9’dan Super Bowl Fragmanı: Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi Ufukta Gözüktü