in

Tobey Maguire, Babylon Filminde Charlie Chaplin’e Hayat Verecek

Tobey Maguire, Charlie Chaplin’i canlandıracak. Spider-Man yıldızı, yeni Damien Chazelle filmi “Babylon”da yıldız oyunculara eşlik edecek.

Tobey Maguire Charlie Chaplin Babylon
- Reklam -
- Reklam -

Tobey Maguire, Babylon filminde Charlie Chaplin karakterine hayat verecek. Oscar ödüllü Damien Chazelle’in yönettiği filmde ayrıca Brad Pitt, ve Margot Robbie gibi yıldız oyuncular yer alıyor.

Tobey Maguire, beyaz perdede başrole mümkün olan en ikonik şekilde geri dönmeye ve efsanevi sessiz sinema filmlerinin oyuncusu Charlie Chaplin karakterine hayat vermeye hazırlanıyor. Maguire, Aralık 2021’de gösterime giren Spider-Man: No Way Home’daki rolü ve The Boss Baby’deki seslendirme rolü dışında, 2014’ten beri bir filmde oynamadı. Ancak bu durum, yılın ilerleyen zamanlarında Damien Chazelle’in Babylon’unda göründüğünde değişecek gibi gözüküyor.

La La Land ile En İyi Yönetmen ve En İyi Film dahil olmak üzere birçok Oscar ödülünü kucaklayan Damien Chazelle’in merakla beklenen yeni macerası, Hollywood’un Altın Çağı’na, özellikle de sessiz sinema çağından konuşmaların yükselişine geçişe sevgi dolu bir övgü olarak tanımlanıyor. Beklenen filmle ilgili ilk görüntüler de kısa süre önce gerçekleşen CinemaCon etkinliğinde paylaşıldı.

- Reklam -

Babylon Filminde Tobey Maguire Dışında Birçok Ünlü Yıldız Yer Alacak

damien chazelle babylon margot robbie

Çekimleri Ekim 2021’de tamamlanan film, 1920’lerin sonlarında geçiyor ve şov dünyasının gösterişli ve şampanyaya bulanmış bir portresini çizmeye hazırlanıyor. Maguire, başrolü Brad Pitt ve Margot Robbie ile paylaşıyor. Brad Pitt, The Merry Widow ve The Big Parade’deki performanslarıyla tanınan aktör John Gilbert’e hayat veriyor. Son olarak Barbie filmi için ilk görseli paylaşılan Margot Robbie ise, ekran kariyeri sadece on bir yıl sürmesine rağmen adını duyurmayı başaran ve seks simgelerinden biri haline gelen, Bu Kız filmi ile tanınan Clara Bow rolünü üstlenecek.

Tobey Maguire’ın filmde oynayacağı daha önceden bilinse de şimdiye kadar rolü gizli tutulmuştu. Oyuncu, aynı zamanda filmin baş yapımcılarından biri olarak görev yapıyor. Pitt, Maguire ve Robbie’ye ek olarak, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Max Minghella, Spike Jonze, Jean Smart, Olivia Wilde, Samara Weaving ve Flea gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

İlk olarak 25 Aralık 2021’de Amerika’da belirli sinema salonlarında gösterime girecek olan film, ülkemizde ise 6 Ocak 2023 tarihinde vizyonda olacak.

Tobey Maguire’ın farklı filmler ile seyircinin karşısına çıkması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Oyuncunun Örümcek Adam harici rol aldığı hangi yapımları izlediniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Daily Beast

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

La Casa de Papel: Kore Ne Zaman Çıkacak

La Casa de Papel’in Kore Uyarlamasının Çıkış Tarihi Açıklandı

The Ballad of Songbirds and Snakes Vizyon Tarihi Açıklandı

Açlık Oyunları’nın Öncesini Anlatan Filmde Çekimler Başladı: Vizyon Tarihi de Belirlendi