in

Tom Cruise’dan Küfürlü Tepki: Görevimiz Tehlike 7 Setinde Covid Tedbirlerine Uymayan Ekibe Sert Uyarı

Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 setinde Covid-19 tedbirlerine uymayan ekibi küfürlü bir dille uyardı. Ses kaydı basına sızdırıldı.

Tom Cruise Görevimiz Tehlike 7 Küfür
- Reklam -
- Reklam -

Şu sıralar çekimleri devam eden Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) setinden sızdırılan ses kaydı gündem oldu. Tom Cruise, Covid-19 tedbirlerine uymayan personele küfre varan bir dille tepki gösterdi.

Görevimiz Tehlike 7 filminin çekimlerine 2020’nin ilk aylarında başlanmıştı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını Mission: Impossible 7’ı da vurdu. Hatta yapım, bu gerekçeyle çekimi durdurulan ilk işlerden birisi olarak tarihe geçti.

Filmin çekimleri geçen eylül ayında Venedik’te yeniden başladı. Görevimiz Tehlike serisi büyük prodüksiyonlu bir yapım olduğu için çekimleri bir hayli yoğun geçiyor. Filmin başrolü Tom Cruise, yeniden prodüksiyona dönen yapımda ekibi korumak için iki özel gemi bile kiralamıştı.

- Reklam -

Bugün ise ünlü aktörün bir ses kaydı basına sızdırıldı. Buna göre Cruise, sosyal mesafeye uymayarak Covid-19 protokollerini ihlal eden teknik ekibi adeta “haşlıyor”.

Tom Cruise Küfürlü Tepki

Sete dönen bütün prodüksiyonlar, Covid-19 için birçok tedbir almak durumunda kaldı. Sette çıkması olası tek bir vaka bile bütün çekimleri durduracağı için yapımcılar bu konuda hayli hassas davranıyor. Tom Cruise da bu hassasiyeti sert bir dille ekibe hatırlatıyor.

Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7 Set Çalışanlarını Çok Sert Bir Dille Uyardı

Sızdırılan ses kaydında Cruise, ekibi oldukça sert bir dille uyarıyor. Protokolleri ihmal eden bütün herkesi kovmakla tehdit eden oyuncu, sözlerini kimi zaman hakarete vardıran bir çizgiye çekmekten hiç de çekinmiyor.

“Hollywood’da çalışan herkes sayemizde evine ekmek götürüyor. Buna devam ederseniz, insanlar sizin yüzünüzden aç kalacak. Sırf siz güven içinde olun diye tüm vaktimi sigorta şirketi ve yapımcılarla konuşarak geçiriyorum. Bir daha kurallara uymadığınızı görürsem buradan s.ktir olup gidersiniz.”

Kuralları ihmal eden herkesi kovulmakla tehdit eden oyuncunun sızdırılan ses kaydı, basında geniş yer buldu. Kimileri bu üslubu hiçbir şekilde kabul etmezken kimileri de oyuncunun işine olan bağlılığına takdirle yaklaştı.

- Reklam -

İlgili ses kaydını aşağıdaki Tweet’te dinleyebilirsiniz:

https://twitter.com/PeteJColeman007/status/1338995013267632128

Yönetmenliğini Christopher McQuarrie’nin üstlendiği Mission: Impossible 7 filminin oyuncu kadrosunda Vanessa Kirby, Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell ve Simon Pegg gibi isimler yer alıyor.

Görevimiz Tehlike 7 filmi, başka bir aksaklık yaşamazsa 19 Kasım 2021’de vizyona girecek.

Peki sizin Tom Cruise’un bu açıklamalarına yorumunuz ne oldu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: The Sun

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for collona collona dedi ki:

    Bu nasıl bir üslup ya. Binlerce insan evine iş götüremiyormuş o yüzden geceleri uykuları kaçıyormuş güya. Sanki filmi sette çalışanlar için çekiyor. Kendi cebin daha fazla dolsun diye film çekiyorsun ondan sonra sizi çok düşünüyorum uyuyamıyorum. Bu zenginlerin arsızlığından gına geldi artık. İnsanların evlerine götürdüğü ekmeği çok düşünüyorsan her şeyi ben yapıyorum stüdyoyla görüşüyorum sizi kovarım diye tehdit etmezsin.

  2. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Adam filmin yapımcısı aynı zamanda ve sonuna kadar haklı.

  3. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Adam küfür etmesi dışında tamamen haklı. Çalışma arkadaşlarını tehlikeye atanları işten kovmakla tehdit etmesinde bir sıkıntı yok.

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Bana kalırsa Tom Cruise sonuna kadar haklı. Çalışan ekibin bu virüsten haberi vardır zannediyorum. Zira neredeyse 1 yıl olacak. En sakin adam bile bu virüsü önemsemeyenler yüzünden sinir krizi geçirir. Gün içinde dışarıda, markette falan hala maskesiz mesafesiz insan görüyorum. Uyarıyorsun tınmıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ömer Seyfettin Kayıp Öykü Cambazın Aşkı

Ömer Seyfettin’in Kayıp Öyküsü “Cambazın Aşkı” Ortaya Çıkartıldı

Barakamon anime inceleme

Barakamon İncelemesi: Kendi Yolunu Arayan Adam