in

Tom Cruise, Gişe Canavarı “Top Gun: Maverick” Filmini İzleyenlere ‘Helikopterden Atlarken’ Teşekkür Etti

Tom Cruise, gişede 1.4 milyar dolar kazandıran “Top Gun: Maverick” filmi için izleyicilere kendine has bir yolla teşekkür etti.

Tom Cruise, "Top Gun: Maverick" İzleyicisine Teşekkür Etti
- Reklam -
- Reklam -

Tom Cruise, Top Gun: Maverick filminin 1.45 milyar dolarlık gişe hasılatı için hayranlara kendine has bir yolla teşekkür etti. Ünlü oyuncu Mission: Impossible – Dead Reckoning setinde çektiği bir aksiyon sahnesi sırasında helikopterden atladı.

Tom Cruise’un heyecan verici sinematik deneyimler yaratma konusundaki çabası, bu yıl uzun zamandır beklenen devam filmi Top Gun: Maverick’in küresel gişede 1.45 milyar dolara yükselmesiyle büyük bir meyve verdi. Ancak Cruise, şu anda uzun süredir devam eden aksiyon serisi Mission: Impossible’a bir değil iki yeni film yapmak için sıkı çalışıyor. Bu yüzden henüz işi bitmiş değil.

Aynı zamanda dünyanın en iyi çoklu görev uzmanlarından biri olduğunu kanıtlayan Tom Cruise, Mission: Impossible – Dead Reckoning için bir aksiyon sahnesi çekimi sırasında, Top Gun: Maverick’i böylesine büyük bir izlenme rakamlarına ulaştırdıkları için hayranlarına teşekkür ettiği bir video hazırladı. Cruise’un en sevdiği yazar ve yönetmenlerden Christopher McQuarrie’nin de içinde yer aldığı videoda, bir helikopterde oturan yıldız oyuncu kendini Güney Afrika kıyılarına doğru bir hava dalışına bırakıyor ve bu esnada seyirciye teşekkür ediyor.

- Reklam -

1 buçuk dakikalık videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Tom Cruise, “Top Gun: Maverick” İzleyicisine Kendine Has Yolla Teşekkür Ediyor | İZLE

YouTube video

(Videoya YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

İki filminden oluşan Mission: Impossible – Dead Reckoning ile serinin kahramanı Ethan Hunt için yolun sonu geliyor. Tom Cruise ile birlikte veda filmleri için serinin en önemli isimlerinden Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson ve Vanessa Kirby ile yeni oyuncular Haley Atwell, Shea Whigham ve Pom Klementieff yapımlarda yer alacak isimler. Uzun bir aradan sonra tekrar sahneye çıkan Eugene Kittridge karakteri yine Henry Czerny tarafından canlandırılıyor. İlk filmin ana düşmanını oynayan Esai Morales de eğlenceye katılıyor. Holt McCallany ve Nick Offerman da Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two için gemiye atlayan isimler arasında yer alıyorlar.

- Reklam -

Her iki film için de olay örgüsü şimdilik gizli tutuluyor. Ancak teşekkür videosu sonrası yaklaşık 10 dakikadan oluşan ve “Sinema Tarihinin En Büyük Gösterisi” başlığıyla paylaşılan bir kamera arkası videosu yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

(Kamera arkası görüntülerine YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Top Gun: Maverick filmini nasıl bulmuştunuz? Böyle bir gişe başarısı bekliyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Memduh Şevket Esendal Telif Hakları

Türk Edebiyatının Usta Yazarlarından Memduh Şevket Esendal’ın Telif Hakları Serbest Kalıyor

Osmanoflar - Kenan Hulusi Koray | Haftanın Kitabı #251

Osmanoflar – Kenan Hulusi Koray | Haftanın Kitabı #251