in

Tom Hanks ve Eşinde Corona Virüsü Görüldü

Tom Hanks, eşi Rita Wilson ile birlikte Corona Virüsü’ne yakalandıklarını açıkladı. 63 yaşındaki oyuncu eşiyle birlikte gözlem altında tutulacak.

Tom Hanks Rita Wilson Corona Virüsü
- Reklam -
- Reklam -

Dünyaca ünlü aktör Tom Hanks, Instagram hesabı üzerinden eşi Rita Wilson ile birlikte Avsutralya’da Corona Virüsü’ne yakalandıklarını açıkladı. Covid-19 virüsünün kendilerine de bulaştığını aktaran yıldız oyuncu, yaptırdıkları test sonuçlarının pozitif çıktığını belirtti.

1994 yılında vizyona giren Forrest Gump filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscarı’nı kazanan, bununla birlikte Green Mile (Yeşil Yol), Saving Private Ryan (Er Ryan’ı Kurtarmak) ve The Da Vinci Code gibi çok önemli yapımlarda başrol oynamış Tom Hanks, şu anda küresel salgın ilan edilen ve dünyanın en önemli konuları arasında yer alan Corona Virüsü’ne yakalandı.

Eşiyle birlikte film çekimleri için bulunduğu Avsutralya’da hastalığı kapan Hanks, testlerin pozitif çıktığını ise Instagram hesabı üzerinden açıkladı.

- Reklam -

Tom Hanks: “Corona Virüsü Testi Yaptırdık, Sonuç Pozitif Çıktı”

Hanks’in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde:

https://www.instagram.com/p/B9nVasnBNF5/
“Merhaba millet. Rita ve ben şu an Avustralya’dayız. Soğuk algınlığımız ve bazı vücut ağrılarımız nedeniyle kendimizi biraz yorgun hissediyorduk. Rita’nın gelip giden bazı titremeleri vardı. Hafif ateşi de vardı. Biz de şu an tüm dünyanın endişe ettiği şeyi doğrulamak için Coronavirüs testi yaptırdık ve sonuç pozitif çıktı.

Evet. Peki şimdi ne yapacağız? Sağlık görevlileri tarafından söylenen ve uyulması gereken bazı zorunlu protokoller var. Biz Hanks Ailesi olarak görevlilerin gözetimine gereken sürece test edilecek, gözlemlenecek ve toplum sağlığı için izole edileceğiz.

Dünyayı son durumumuzdan haberdar edeceğiz ve paylaşım yapacağız.

- Reklam -

Kendinize iyi bakın!
Hanx!”
Tom Hanks Rita Wilson Corona

Çekim Ekibinden Bir Kişide Daha Corona Virüsü Tespit Edildi

Şu an Tom Hanks ve 1988 yılından beridir evli olduğu eşi Rita Wilson 63 yaşındalar. Virüsün özellikle 60 yaş üstü bireylerde ölümcül sonuç doğurduğu bilindiğinden, Hanks’in yaptığı paylaşımdan sonra çifte birçok geçmiş olsun mesajı yağmaya başladı. İkilinin Avustralya’da bulunma sebepleri de Hanks’in Elvis Presley’nin hayatıyla ilgili çekilen filmde yer almasıyla ilgiliydi. Hanks Elvis filminde, müzisyenin menajeri Colonel Tom Parker’ı canlandırıyordu.

Virüsün pozitif çıktığı kişiler sadece Hanks ve eşi değil. Warner Bros.’un yapımcılığını üstlendiği filmde, ekipten başka birinde daha virüsün saptandığı belirtildi. Şirket yaptığı açıklamada herhangi bir isim belirtmeden çalışanlarının tedavi altına alındığını söyledi. Ayrıca Avustralya’da yer alan çekim ekibinde kaç kişinin bulunduğu ve başka kimlere bulaşmış olabileceği de henüz belirtilmedi. Bununla birlikte Avsutralya sağlık yetkilileriyle birlikte gerekli önlemler alınmıştır açıklaması yapıldı.

Şimdiye kadar binlerce insanın hayatını kaybettiği ve yüz binden fazla kişide tespit edilen virüsün geçen günlerde ülkemizde de bir kişide görüldüğü Sağlık Bakanı tarafından açıklanmıştı.

Dünyaca ünlü isimlerin de Corona Virüsü’nden etkilenmesi sizce eğlence sektörüne nasıl yansıyacak? Halihazırda devam eden tüm çekimlerin iptal edilmesi gerektiğini düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Asterix Çizgi Romanı Corona Virüsü’nü Konuk Etmiş

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Grimm Masalları

Grimm Masalları Ciltli Baskısıyla Yeniden Türkçede

Son Dişi Beyaz Zürafa

Son Dişi Beyaz Zürafa, Yavrusuyla Birlikte Öldürüldü