in

Tom Hanks, Wes Anderson’ın Yeni Filminde Rol Alacak

Tom Hanks, yeni Wes Anderson filmi kadrosuna katıldı. Yönetmenin İspanya’da çekilecek son filminde Bill Murray, Tilda Swinton ve Adrien Brody de rol alacak.

tom hanks wes anderson
- Reklam -
- Reklam -

Tom Hanks ve Wes Anderson aynı projede buluşuyorlar. Oscar ödüllü oyuncu, ünlü yönetmenin yeni filminde rol alacak. İspanya’da çekimleri gerçekleştirilecek yeni macerada Hanks’e Bill Murray, Tilda Swinton ve Adrien Brody gibi ünlü yıldızlar eşlik edecek.

Hayranlar, heyecanla Wes Anderson’ın ilk gösterimini Cannes Film Festivali’nde yapan ve 22 Ekim’de vizyona girecek olan The French Dispatch adlı filmini bekliyorlar. Birçok ünlü ismin yer aldığı yapım her ne kadar henüz sinemalara gelmemiş olsa da, Anderson daha şimdiden bir sonraki filmi için çalışmalara başlamış durumda.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Tom Hanks, şu an detayları gizli tutulan ve konusu hakkında bir bilgi bulunmayan yeni Wes Anderson filminde rol alacak. Oyuncuya, Anderson’ın önceki filmlerinde de görmeye alıştığımız Bill Murray, Tilda Swinton ve Adrien Brody gibi isimler eşlik edecek. Filmin adı da henüz açıklanmış değil. Bilinen tek şey, çekimlerin İspanya’da gerçekleşeceği.

- Reklam -

THR’ın haberinde Hanks’in rolünün belirsizliğini koruduğunu ancak küçük bir rol üstleneceği, hatta sadece basit bir sahnede bile rol alabileceği ifade ediliyor. Yine de iki önemli ismin ilk defa birlikte çalışacak olması heyecan verici duruyor.

Tom Hanks ve Wes Anderson İlk Defa Aynı Projede Yer Alacaklar

tom hanks wes anderson

Bill Murray, Tilda Swinton ve Adrien Brody’nin de yeni filmde rol alacakları haberi her ne kadar hayranlarca güzel olsa da, bu açıklama pek sürpriz değil. Bilindiği üzere bu isimler yönetmenin önceki filmlerinde de düzenli olarak rol alıyorlar.

- Reklam -

The French Dispatch’te adları geçen üçlü haricinde Frances McDormand, Timothee Chalamet, Owen Wilson, Edward Norton, Saoirse Ronan, Elisabeth Moss, Willem Dafoe, Jeffrey Wright, Liev Schreiber, Christoph Waltz, Jason Schwartzman, Rupert Friend, Lea Seydoux, Henry Winkler ve Anjelica Huston gibi isimler yer alacak.

Tom Hanks ise son olarak geçen yıl çıkan Paul Greengrass imzalı western filmi News of the World’de oynadı. Yakında Apple TV+’ta yayınlanacak olan bilimkurgu filmi Finch’te de izleme fırsatına erişeceğiz. Ayrıca Robert Zemeckis’in yönetmenliğini üstlendiği ve kısa süre önce çekimleri tamamlanan Pinokyo filminde de Geppetto’yu oynadı.

Tom Hanks ve Wes Anderson’ın aynı projede buluşması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? İki yıldız ismin, diğer ünlü oyuncularla birlikte çıkaracakları yapımdan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Scarlett Johansson, Black Widow Disney Dava

Scarlett Johansson, Black Widow’da Zarara Uğratıldığı Gerekçesiyle Disney’e Dava Açtı

Nedret Güvenç Aramızdan Ayrıldı

Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Nedret Güvenç Aramızdan Ayrıldı