in

Tom Hardy’den Venom 3 Filmi için İlk Paylaşım: Spider-Man’li Bir Macera mı Geliyor?

Tom Hardy, Venom 3 filminin senaryosu için hazırlanmış kapak sayfasını paylaştı. Ünlü aktör, anti kahramanı bir kez daha canlandırmaya hazırlanıyor.

Tom Hardy, Venom 3 Senaryo Paylaşımı
- Reklam -
- Reklam -

Tom Hardy, Venom 3 senaryo kapağı gönderisi ile filmle ilgili ilk güncellemeyi hayranlarıyla paylaştı.

Sinema dünyasının başarılı oyuncuları arasında yer alan ve Venom filminde Eddie Brock karakterini canlandıran Tom Hardy, serinin hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir görsel sundu. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile Venom 3 filminin senaryosunun kapak sayfasını paylaştı.

Sony, Örümcek Adam’ın en güçlü düşmanlarından birisi olan Venom macerasını devam ettiriyor. Yapımcı Amy Pascal‘ın açıklamasından sonra serinin üçüncü filmi için yeşil ışık yakılmış ve çalışmalar başlamıştı. Serinin başrol oyuncusu Tom Hardy ise bugün Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda serinin üçüncü filmi için hazırlanmış senaryo kapağını paylaştı.

- Reklam -

Her ne kadar paylaşımda Venom 3 ismi doğrudan geçmese de sivri dişleri olan siyah kutu şeklindeki figür ve kırmızı ve kıvrımlı bir şeklinde dışarı doğru çıkan dil çizimi, hayranların yeni film için yapılan bir göndermeler olduğunu anlaması uzun sürmedi.

Bununla birlikte internette şimdiden film için teoriler ortaya atılmış durumda. Dil çiziminin sonundaki 3 rakamı serinin üçüncü filmi olduğunu işaret ederken, çizilen okun bir “s” harfini andırması gelecek yapımdaki muhtemel bir Spider-Man karakterine işaret ettiği iddiaları söz konusu.

Venom 3 Çıkış Tarihi için Resmi Bir Açıklama Yapılmadı

Tom Hardy'den, Venom 3 Senaryo Paylaşımı Spider-Man

- Reklam -

Spekülasyonlar dışında filmin senaryo yazarlığı ilk iki filmde olduğu gibi yine Kelly Marcel’e emanet. Tom Hardy ve Marcel, Venom: Let There Be Carnage filmi ile evrenin kötüsünü beyaz perdeye taşımış ve genel anlamda aldığı eleştirilere ve Koronavirüs pandemisine rağmen dünya genelinde 502 milyon dolarlık bir gişe geliri elde etmeyi başarmıştı.

Venom 3 ile Sony’nin Spider-Man evreni genişlemeye devam ediyor. Ancak dev şirket yeni projesi için resmi olarak herhangi bir açıklama yapmadı. Film için seçilen oyuncu kadrosu ya da yönetmen konusunda resmi bir onay gelmedi. Bununla birlikte ilk iki filmde yer alan Michelle Williams’ın She-Venom olarak yeniden ekranlarda yer alacağı dedikoduları da hayranlar arasında yayılmış durumda. Ayrıca Andrew Garfield’ın Örümcek-Adam’ının bu filmde en sonunda “yeninden” görüneceği ve azılı düşmanı ile savaşa tutuşacağı da söyleniyor. Yine de hayranların bu söylentilerin doğruluğunu görmesi için bir süre daha beklemesi gerekecek.

Siz Venom 3 filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ken: Barbie Filmi Ryan Gosling İlk Bakış

“Barbie” Filminde Ken’i Canlandıran Ryan Gosling’den İlk Görsel

Herkul filmi

Herkül’ün Live-Action Filmi Yönetmenini Buldu: Disney’in Yeni Macerası Guy Ritchie’ye Emanet