in

Tom Hardy’nin Venom 2 ile Geri Döneceği Doğrulandı!

Gişede elde ettiği başarıyla devamı kesinleşen Venom’da, Tom Hardy’yi bir kez daha başrolde izleyeceğiz!

Venom Tom Hardy
- Reklam -
- Reklam -

Sony Pictures‘ın önümüzdeki ay Marvel ile birlikte yaptıkları Spider-Man: Far From Home ile sinemayı domine edeceği malumunuz. Fakat sadece Örümcek Adam serisi değil, spin-off’ları da oldukça sevildi. Spider-Man: Into the Spider-Verse geçtiğimiz yılın en çok konuşulan işlerinden biriydi ve En İyi Animasyon Filmi dalında Oscar ödülü aldı. Venom filmi de gişede çok iyi bir başarı elde etti. Bu yüzden her iki filmin devamının gelecek olması şaşırtıcı bir şey değil.

Spider-Man filmlerinin dağıtımından sorumlu yapımcı Amy Pascal, Fandango sitesine yaptığı açıklamda Tom Hardy‘nin Venom 2 için tekrar başrolde olacağını doğruladı.

Pascal, “Tom Hardy’nin geri döneceğini söyleyebilirim. Bu karakteri başka hiç kimsenin yapamayacağı şekilde oynayacaktır,” dedi.

- Reklam -

Venom, dünya çapında 855 milyon dolar hasılat elde etti. Bu rakam Sony’nin ilk Spider-Man spinoff’u için oldukça büyük bir başarı.

- Reklam -
Filmin bu kadar iyi bir başarı elde etmesine neyin yol açtığı sorulduğunda, Pascal şunları söyledi.

“Birkaç şey var. Bunlardan biri, Sony’nin bu franchise’ı oluşturmak ve kendi dünyasına hayat vermek için harika bir iş çıkarması. Ve sonrasında, Tom Hardy var. Venom karakterini düşündüğünüzde Istakozlarla dolu bir akvaryuma atlayacak başka hiçbir isim gelmeyebilir aklınıza. Ve Tom Hardy’yi bu karakteri canlandırırken bir kereliğine izlediğinizde, bilmem gereken her şeye sahibim diye düşünürsünüz.”
Tom Hardy Venom

ComicBook yazarlarından Brandon Davis de Spider-Man: Far From Home galasında Amy Pascal’la konuşma fırsatı buldu ve Hardy’nin Eddie Brock’u canlandırması üzerine konuştu.
“Tom Hardy’nin Venom’u istisnasız şekilde inanılmaz! O çok ama çok iyi. Hiç kimse bu karakteri onun gibi canlandıramazdı.”
Venom 2, beyaz perdeye ne zaman gelir bilemiyoruz. Şurası kesin ki, bunun için bir süre daha beklememiz gerekecek. Yapımcısı daha henüz ne olacağıyla ilgili bir zaman çizelgesi açıklamadığı için en erken 2021 sonuna doğru haber alacağız gibi duruyor.

Anlaşılan o ki Tom Hardy’yi daha uzun bir süre bu rolde izleyeceğiz. Bu da yakın gelecekte Venom’un Spidey ile etkileşime gireceğini işaret ediyor diyebilir miyiz? Eh, bu sorunun cevabını da başka bir zaman ararız.

Tom Hardy’nin yeniden Venom’u canlandırıyor oluşuna nasıl bakıyorsunuz? Bildiğiniz gibi önceki film çıkmadan birkaç sorun yaşamışlar ve yeni film gelecekse de Hardy’yi göremeyeceğiz diye düşünüyorduk. Anlaşıldığı üzere filmin gişe başarısıyla birlikte aradaki buzlar erimiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı forumlarımız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz!


Venom’un Devam Filmi Onayı Kaptı!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

12 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Venom yerine Mad Max The Wasteland’i çekse. :frowning:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Güzel haber umarım kötü karakter yine Hintli olmaz.

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Çok isabetli bir karar olmuş, onunla özdeşlemeye aday bu film serisinde başka bir aktör bulma çabasına girmiş olsalardı, seyirci kabul etmez ve seri maalesef biterdi.

  4. Avatar for mete_hun mete_hun dedi ki:

    Ne hintlisi la, adam pakistanlı…Riz Ahmed, Pakistan asıllı ingiliz…

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    “LA” derken ? Hayırdır ?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

7 cevap daha var.

Denizli Laodikya antik stad

Laodikya Antik Stada Giden Tarihi Yol Gün Yüzüne Çıkacak

Yazarının Kaleminden Gerçekler Kırıldı

Yazarının Kaleminden: Gerçekler Kırıldı