in

Tom Hardy, Yeni James Bond Olabilir

Daniel Craig’in halefi bulunmuş olabilir. İddialara göre Tom Hardy, James Bond rolünü devralan yeni isim olacak.

Tom Hardy Yeni James Bond
- Reklam -
- Reklam -

Yeni bir iddiaya göre Tom Hardy, Daniel Craig’den sonraki James Bond olarak karşımıza çıkacak.

Hayranlar şu an için heyecanla kasım ayında vizyona girecek olan No Time to Die filmini bekliyor. Aslında aylar öncesinden beyaz perdedeki yerini alması gereken film, diğer tüm yapımlarda olduğu gibi Koronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Vakaların tüm dünyada yeniden artış göstermesiyle, şu ana dek Black Widow, Wonder Woman 1984 ve Candyman gibi yapımlar tekrar ertelendi. Bu şekilde devam ederse Daniel Craig’i son kez James Bond rolüyle izleyeceğimiz film de yeni bir ertelemeyle karşı karşıya kalabilir.

Her ne olursa olsun, No Time to Die’ı izlemeye az bir süre kaldı. Bu da, Daniel Craig’e James Bond’u canlandırdığı beş filmden sonra uygun bir uğurlama fırsatı verecek. 52 yaşında aktör, 2006’dan bu ana 14 yıldır canlandırdığı rolden No Time to Die ile emekli olacak. Ancak sinema sektöründeki en beğenilen işlerinden birinde, smokini giyecek bir sonraki aktörün kim olacağı konusunda şimdiden birçok spekülasyon var.

- Reklam -

Yeni James Bond Filmi no time to die

Tom Hardy’nin Yeni James Bond Olduğu Kasımda Resmen Açıklanabilir

Hayranların hatırlayacağı üzere ay başında, yapay zekâ ile yapılan bir araştırmada bu role en uygun ismin, Superman ve The Witcher gibi işleriyle tanınan Henry Cavill olacağı belirtilmişti. Listede farklı birkaç isim daha yer alıyordu. Ancak gelen son bir iddia, bu isimlerden daha farklı birini işaret etmekte.

The Vulcan Reporter adlı sitenin haberine göre, yeni James Bond için Venom ve Mad Max gibi yapımlarla tanınan Tom Hardy ile anlaşma sağlandı. Site aynı zamanda bu duyurunun kasım ayında resmi olarak açıklanacağını da belirtti. Ancak pandemi nedeniyle filmin bir kez daha ertelenmesi gibi bir durum ortaya çıkarsa, duyurunun 2021’in başlarına kalabileceği bilgisi de verildi.

- Reklam -

Tom Hardy

Şimdilik herhangi bir resmi açıklama olmasa da, yine sektörde Hardy’nin rolü almasının bir sır olmadığı konuşulmakta. Pandemiyle ilgili bir sıkıntı yaşanmadığı takdirde yeni Bond filmi No Time to Die, 13 Kasım 2020 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Tom Hardy’nin yeni James Bond olmasını sizler nasıl karşılıyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşın!


* No Time to Die Fragmanı Önemli Bir Detay İçeriyor Olabilir

Kaynak: Cosmic Book News

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

emrah serbes hapisten çıktı

Emrah Serbes Hapiste Değil: Yazarın Aylardır Cezaevinde Olmadığı Anlaşıldı

Dördüncü Günün Melaneti - Adil Öztürk

Dördüncü Günün Melaneti – Adil Öztürk | Yazarının Kaleminden