in

Tom Holland’lı Cherry’den İlk Görüntü Geldi

Russo Kardeşler’in Avengers: Endgame sonrası ilk filmi olan Cherry için prodüksiyon süreci başlıyor. Yapımdan Tom Holland’lı ilk fotoğraf yayınlandı.

cherry film
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmleriyle yıldızları parlayan Anthony ve Joe Russo Kardeşlerin suç ve drama türündeki yeni yapımları Cherry için prodüksiyon tarihi belli oldu.

Çekimlerine bir ay sonra başlanacak olan yapımda Marvel Sinematik Evreni’nde Spider-Man rolüyle izlediğimiz Tom Holland, başrol olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Holland’lı filmden ilk kare gözüktü.

The Hideaway Entertainment ve AGBO Films tarafından dağıtımı yapılacak film, Nico Walker’ın aynı adlı çoksatan romanından uyarlanıyor. 14 Ağustos 2018’de yayımlanan romanın PEN / Hemingway Ödülü adaylığı da bulunuyor.

- Reklam -

Nico Walker, Irak’ta görev almış eski bir ABD ordusu doktoru. Askerlik sırasında yaşadığı psikolojik sorunlar ve madde bağımlılığı sonrası banka soygunu sırasında yakalanıp hapse giriyor. Hapishanede kaleme aldığı, Cherry adlı romanında da yazar bizzat kendi hayat hikâyesini anlatıyor. 2011’de hapse giren Walker’ın 2020’de salıverilmesi bekleniyor.

Aşk, savaş, banka soygunu ve eroin bağımlılığı gibi konuları ele alan roman, Jesus’ Son ve Reservoir Dogs filmlerinin bir harmanı olarak anılıyor.

- Reklam -

Russo Kardeşler Memleketlerinde Film Çekecekleri İçin Heyecanlıl

Russo Kardeşler film hakkında Cleveland’dan kişisel deneyimlerinin yanı sıra bu gibi hikâyeleri paylaşmanın önemli olduğunu düşündüklerini ve bu nedenle Cherry’yi çekeceklerini söylediler. Cleveland’ın yerlileri olarak, memleketlerinde film çekebilmenin kendileri için çok şey ifade ettiğini; burada daha önce Captain America: Winter Soldier filmini çektiklerini ve sonunda eve döndükleri için heyecanlı olduklarını belirttiler.

Filmde Tom Holland’a ek olarak Ciara Bravo, Bill Skarsgard, Jack Reynor, Forrest Goodluck, Jeff Wahlberg, Michael Gandolfini ve Kyle Harvey gibi ünlü isimler de yer alacak.

Cherry’nin 2020’nin sonlarına doğru ya da 2021 yılında çıkması bekleniyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

nasa mars helikopter

NASA’nın Yeni Helikopteri Mars’ta Yaşam Arayacak

NASA

NASA, Galaksinin En Korkutucu Noktalarını Tanıttı