in

Tom Holland, “Spider-Man 4” Filmiyle Örümcek Adam Rolüne Geri Dönüyor

Tom Holland, “Spider-Man 4” için Marvel ile anlaşmaya varmış olabilir. Ünlü oyuncu yeni filmde Peter Parker rolüne geri dönmeye çok yakın.

Tom Holland Spider-Man 4
- Reklam -
- Reklam -

Tom Holland. Spider-Man 4 ile bir kez daha Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönebilir. Ünlü aktörün Marvel Studios ile gelecek Örümcek Adam filmi için anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Marvel dünyasının sevilen kahramanı Spider-Man yeni maceralarına devam etmeye hazırlanıyor. Bununla birlikte izleyicilerin aklında Tom Holland’ın beyaz perdeye dönüp dönmeyeceği sorusu vardı. İddialara göre Holland, Marvel ile masaya oturarak yeni bir sözleşme imzaladı.

Hâlihazırda kaç filmlik bir anlaşma yapıldığı bilinmese de sözleşme içeriğinde, “Holland’ın Disney+ yapımlarında yer almayacağı” ile ilgili özel bir maddenin bulunduğu da ifade ediliyor.

- Reklam -

Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni bünyesinde ilk defa göründüğü Captain America: Civil War filminden sonra kendisine ait üç yapımla izleyicilerin karşısına çıkan Örümcek Adam’ın dördüncü adımının geleceği 2021 yılında netlik kazanmıştı. Spider-Man: No Way Home’un gişe geliri ve oyuncu kadrosuyla ses getirmesinden sonra hayranlar gelecek yapımın nasıl olacağını merakla bekliyor.

Tom Holland Spider-Man 4 - Örümcek Adam

Başrolünde Tom Holland’ın Yer Alacağı “Spider-Man 4” Filminin Vizyon Tarihi Belli Olmuş Olabilir

Konusu ve kadrosu henüz netlik kazanmasa da Spider-Man 4 filmi daha “sokak seviyesinde” bir film olacağı iddia ediliyor. Ayrıca Charlie Cox ve Vincent D’onofrio’nun Marvel evreninde yer alacağı Daredevil: Born Again dizisinin devam niteliğinde olacağı da gelen söylentiler arasında.

Sony ve Marvel tarafı ise Spider-Man 4 için kesin bir çıkış tarihi vermedi. Ancak son raporlara göre filmin senaryo aşaması tamamlanmış durumda. Söylentiler ise serinin dördüncü filminin 12 Temmuz 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacağını kaydediyor.

Tom Holland Spider-Man 4 - Marvel

- Reklam -

Diğer taraftan dördüncü filmin konusu ise oldukça merak ediliyor. No Way Home yapımında Peter Parker’ın son sahnesinde yeni kostümü ile kahramanlık yapmaya devam ettiği gösterilmişti. Filmin görsel senaryo şablonunu oluşturan Jeffrey Henderson Spider-Man 4’un açılış sekansına dair büyük bir ipucu verdi:

“Filmi Sam’in (Raimi) Spider-Man filmlerinde kullanma fırsatı bulamadığı ve kötü karakterlerin yer aldığı bir sahne ile açacağız. MJ artık hayatında olmadığı için Peter Parker iç huzurunu sonunda bulmuş ve Spider-Man karakterini benimsemeye başlamıştır. The Shocker, Mysterio, The Stilt Man gibi karakterlere yer vermeye çalışacağız.”

Tom Holland ya da Marvel Studios cephesinden konuya dair henüz resmi bir açıklama paylaşmadı.

Siz Spider-Man 4 filmine dair neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wednesday İzlenme RakamlarI

“Wednesday”den Netflix Rekoru: Stranger Things’i Geride Bırakmayı Başardı

Nadir Kitap Erişim Engeli

İkinci El Kitap Satış Sitesi Nadir Kitap’a Erişim Engeli Getirildi (GÜNCELLENDİ)