in

Tom Holland: “Spider-Man’in Geleceği Sony ile Parlaktı”

Tom Holland, Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni’ne dönmesinden memnun. Ancak Sony ile de planları oldukça parlakmış.

Tom Holland Spider-Man
- Reklam -
- Reklam -

Disney ve Sony’nin Spider-Man anlaşmalarının bozulacağı haberi geçen yıl epey bir ses getirmişti. Söz konusu anlaşmaya göre uzun yıllardır Spider-Man’in yayın haklarına sahip olan Sony, en son Tom Holland tarafından canlandırılan karakterin Marvel Sinematik Evreni’nde de yer almasına izin veriyordu.

Konu ile ilgili Sony ve Disney’in yaptıkları görüşmelerde anlaşmazlık yaşadıkları, bu sebeple de Tom Holland’ın canlandırdığı Peter Parker’ın gelecekteki Marvel filmlerinde yer almayacağına dair geçen yaz haberler çıkmıştı. Hayranlar da doğal olarak bu gelişmelerden dolayı hayal kırıklığına uğradı. Ancak kısa bir süre sonra Disney ve Sony yeni bir anlaşmaya vararak bir süre daha Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni’nde devam etmesine karar verdi.

Tom Holland Spider-Man

- Reklam -

Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni’nde ilk ortaya çıkışı 2016 yapımı Captain America: Civil War filmi ile olmuştu. Captain America’dan sonra ise Tom Holland toplamda beş Marvel filminde yer aldı. Bu filmlerden ikisi Spider-Man filmleriydi. Yeni yapılan Sony ve Disney anlaşmasına göre Holland, Marvel evreninde geçen bir film ile beraber bir tane de solo filmde yer alabilecek. Ayrıca Sony Yönetim Kurulu Başkanı Tom Rothman da anlaşmaya devam etmeyi umduklarını belirtti.

Tom Holland, Marvel Sinematik Evreni Olmadan da Spider-Man’e Bir Gelecek Çizdiklerinden Bahsetti

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Holland da konu ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Yeni filmi Onward’ın tanıtımı için MTV International’a konuşan Holland, Spider-Man’in Marvel Sinematik Evreni’nde kalacağından dolayı memnun olduğunu belirtti. Ancak bu geri dönüş yaşanmasaydı, işlerin Sony ile de gayet yürüyebileceğini işaret etti.
“Spider-Man’in geleceği Sony ile parlaktı. Hatta Marvel olmadan Spider-Man’e dönüşümü nasıl yapacağımıza dair harika bir fikrimiz de vardı. Tom Rothman ve Amy Pascal da Spider-Man filminin hakkını verme konusunda kendilerine güveniyordu. Ancak yine de Marvel’a döndüğüm ve takıma yeniden dâhil olduğum için gerçekten memnunum. Çünkü Spider-Man’in artık buraya ait olduğunu düşünüyorum.”
Tom Holland Spider-Man

Spider-Man 3’nin (isim kesinleşmiş değil) çekimlerinin bu sene sonuna doğru başlanması bekleniyor. Gösterime girme tarihi ise şu an için 16 Temmuz 2021 olarak belirtiliyor. Bunun dışında Venom 2 gibi Sony’nin bazı filmlerinde Holland’ı Spider-Man olarak izleyebileceğimize dair söylentiler de mevcut. Bu da tabii ki Sony ve Disney’in yenilenen anlaşmasının bir sonucu diyebiliriz.

- Reklam -

Holland’ın Spider-Man performansı ise genel olarak övgü almıştı. Hatta geçen yaz gösterime girmiş olan Spider-Man: Far From Home’dan sonra bir devam filminin olmaması pek çok kişi için hayal kırıklığı oldu. Neyse ki Holland’ın en azından bir süre daha Marvel’da kalacağını söyleyebiliriz.

Konu hakkında sizin düşünceleriniz nedir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Captain Marvel 2 İçin Çalışmalar Başladı

Kaynak: ScreenRant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Karakterlerin farklı firmalarda olması zaten başlı başına saçmalık. Bu yönden Dc daha iyi. Tüm karakterler tek çatı altında. Yok Disney, yok Fox, yok Sony…

  2. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Aralarında en iyi işi fox çıkarıyor. Kan sahnelerinden çekinmiyor. +13 yapıp çocuk izleyicileri düşünmüyor. Saçma sapan komedi sahneleri yapmıyor. Keşke keşke hepsini fox yapsa.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bence de Fox çok iyi

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bülbülü Öldürmek

Bülbülü Öldürmek Yeni Yayıneviyle Raflarda!

the walking dead sezon 10 amc izlenme

The Walking Dead 10. Sezon İzlenmeleriyle Kanalı Zarara Uğratıyor