in

Tom Payne, Wolverine Rolünü Oynamaya Hazır

Wolverine rolü için yeni bir aday var. The Walking Dead ile tanınan Tom Payne, ikonik karakteri canlandıran isim olmak istediğini açıkladı.

Tom Payne Wolverine
- Reklam -

Wolverine karakteri beyaz perdede Hugh Jackman tarafından canlandırıldığından beri en sevilen süper kahramanlardan biri. Asi tavırları, kendine buyruk yaşayışı ve güçleriyle tüm X-Men ekibi arasından sıyrılmayı başlayan karakterin kendine ait solo filmleri de var. Ancak 17 yıl boyunca Jackman tarafından canlandırılan bu karakter son olarak Logan’la karşımıza çıkmıştı. O günden itibaren beyaz perdede yaklaşık 3 yıldır göremediğimiz karakteri canlandıracak yeni ismin kim olduğu da oldukça merak ediliyor. Yeni cevaplardan birisi de Tom Payne olabilir.

Şimdiye dek Taron Egerton’dan Kenau Reeves’a kadar birçok farklı oyuncunun adı bu rol için anıldı. Tüm bu isimler arasına yeni biri daha katıldı. The Walking Dead serisiyle tanınan Tom Payne, Wolverine rolünü oynamak için hazır olduğunu dile getirdi. TWD’de uzun süre oynayan isim, 2019 yılında ekipten ayrılmış ve başrolünde olduğu Prodigal Son’da yer almaya başlamıştı. FOX dizisinde bir seri katilin dedektif oğlunu canlandıran Payne, belli ki bununla yetinmek istemiyor. Eski Yürüyen Ölüler yıldızı, en popüler X-Men karakterlerinden birinin rolünü üstlenmeye hazır.

hugh jackman wolverine

- Reklam -

Payne, daha önce de Hugh Jackman tarafından canlandırılan ikonik karakteri oynama fikrine olan ilgisinden bahsetmişti. Üstelik boy yapısı olarak da çizgi romanlardaki Wolverine karakterine daha yakın ölçülere sahip olan oyuncu ComicBook’a konuştu ve şunları söyledi:

“Bunu daha önce söylemiştim ama sanırım daha uygun bir Wolverine olabilirim. Öyle olduğunu düşünüyorum çünkü daha küçük bir insanım. Hangi bölümde olduğunu hatırlamıyorum ama Prodigal Son’da iç çamaşırımla uyandığım bir bölüm vardı ve izleyenlerin de gördüğü gibi ben de kaslı olabilirim. Haliyle bunu kesinlikle yapabilirim. Hugh Jackman çok uzun ve yapılı, çok fazla yemek zorunda kaldı. Chris Hemsworth gibi. Çok yemek yemeli ve yemeğe çok fazla para harcamalısınız. Ben biraz daha az çalışmak zorunda olacağımı düşünüyorum ama yine de büyük bir şey.”

Tom Payne, Highlander Filminde Yer Alabilir

Aslında düşününce Payne fiziksel özellikleriyle belli bir idmanın ardından Logan’ı sert ama çekici bir şekilde ekranlara yansıtabilir. Bu da karakteri Jackman’dan farklı bir şekilde gösterecektir. Ancak pek tabii son söz Marvel Stüdyoları’nın olacak.

- Reklam -

tom payne wolverine

Tom Payne, Wolverine ile birlikte parçası olmak istediği başka bir projeden daha bahsetti. Büyük bir Highlander hayranı olduğunu belirten oyuncu, yönetmen Chad Stahelski’nin önümüzdeki yıllarda hayata geçireceği projeye dahil olacağını ve senaryonun bir kısmını okuduğunu belirtti. Proje için oldukça heyecanlı olduğunu belirten aktör ortaya harika bir iş çıkacağını söyledi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Payne gerçekten de iyi bir Wolverine olur mu? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Margaret Atwood İmzalı Kısa Hikâye Sinemaya Uyarlanacak

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Sophie Turner’ dan Jean Grey yapılmasına benzemesin de. :slight_smile:

  2. Avatar for Soultake Soultake dedi ki:

    Hugh Jackman hariç hiç kimseyi yakıştıramıyorum bu role ya :frowning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aşk 101 - Netflix - Love 101 İnceleme

Aşk 101 1. Sezon İncelemesi: Türk İşi Netflix Deneyimi

Huzur alıntıları - Ahmet Hamdi Tanpınar

Huzur: Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Kült Romanından İçinde Kendinizi Bulacağınız 10 Alıntı