in

Tom ve Jerry’nin Filmi 2021’de Geliyor

Çizgi film klasiği Tom ve Jerry’nin canlı aksiyon uyarlamasından bazı detaylar belli oldu.

Tom ve Jerry
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz sene Warner Bros. stüdyolarının canlı aksiyon ve animasyon karışımı bir Tom ve Jerry filmi üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. Söz konusu filmle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. 16 Nisan 2021’de gösterime gireceği kesinleşen klasikleşmiş çizgi film karakterleri için projenin yıldızlarından Chloë Grace Moretz bazı açıklamalarda bulundu.

Moretz, yaklaşmakta olan Tom ve Jerry filminin daha önceki tüm canlı aksiyon ve animasyon karakterlerin birleşiminden farklı olacağını söyledi.

Tom ve Jerry İzlediğimiz Diğer Tüm Yapımlardan Farklı Olacak

Screen Rant’a konuşan Moretz, projenin inanılmaz derecede heyecan verici olduğunu ve daha önce hiç görmediğiniz bir teknikle hazırlandığını dile getirdi. Canlı aksiyon ve animasyon formatını sorunsuz şekilde bir araya getirecek filmin ayrıca günümüz yapımlarından farklı olacağını, bundan yıllar önce yapılmış ilk örneklere daha benzer bir iş çıkarılacağını sözlerine ekledi.

- Reklam -

Oyuncunun sözlerinden anlaşılacağı üzere Tom ve Jerry, günümüz canlı aksiyon ve animasyon filmlerine göre hem biraz daha karikatürize hem de daha gerçekçi bir şekilde tasarlanacak. Elbette şu an için elimizde bunu kanıtlayacak herhangi bir görüntü yok. Anlaşılan bunun için bir süre daha beklememiz gerekecek.

- Reklam -

Tim Story tarafından yönetilecek filmde, Moretz’in yanı sıra Ken Jeong, Michael Peña ve Rob Delaney içeren bir oyuncu kadrosu var. Filmin konusu tam olarak belli olmasa da, Kayla (Chloë Grace Moretz) adlı düzenine oldukça düşkün bir karakterin, kendisini Tom ve Jerry’nin sonsuz rekabetinin ortasında bulmasıyla ilgili olduğu ve maceranın da bu doğrultuda ilerleyeceği söyleniyor.


* Robert Downey, Oscar’a Aday Gösterilmeyi Reddetti

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Tom ve Jerry aksiyon ?? Çok acayip.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Animasyon desen anlayacağım da film nedir ya Hu? :smiley:
    Bak yeni nesil Tom ve Jerry vb. o zamanın çizgi filmlerini sevmezler. Boşu boşuna filmini yapmayın. Bak sor ‘‘sever misiniz çocuklar?’’ hayır diyorlar duydun mu? :smiley:

  3. Avatar for guzgezgini guzgezgini dedi ki:

    Ben küçükken bile sevmezdim. Ayrıca Jerry çok sinirimi bozardı. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İblis Döngüsü

İblis Döngüsü Serisinin Son Kitabı Çıktı

Walter White

Walter White’ın Akıbeti Belli Oldu