in ,

Tom ve Jerry Logosu Yenilendi: Sinema Filmi Öncesi Karakterlerin Görünüşü Ortaya Çıktı

Tom ve Jerry logosu göründü! Ertelenen live-action Tom & Jerry filminde, ikonik kahramanların nasıl görüneceği ortaya çıktı.

tom ve jerry logo
- Reklam -
- Reklam -

Tom ve Jerry filmi için yayınlanan yeni logo, iki karakterin nasıl görüneceğine dair başarılı bir fikir veriyor.

Tom ve Jerry hayranları uzun zamandır canlı aksiyon filmi için yeni haberler bekliyorlardı. Karakterler beyaz perdede en son 1992 yapımlı Tom and Jerry: The Movie ile boy göstermişlerdi. Fakat senaryonun zayıflığı ve karakterlerin seslendirilmesi üzerine yapım pek fazla ses getirmemişti.

2009’dan beri Warner Bros. Tom ve Jerry’yle ilgili çeşitli proje fikirleri üzerinde çalıştı. Ancak 2015’e kadar spesifik bir çalışma başlatılmadı ve başlatıldıktan sonra bile bir sürü değişime uğradı.

- Reklam -

Filmin yeni logosu oldukça modern görünse de karakterlerin çizimleri aynı gibi duruyor. Bu durum CGI ile karakterlerin daha kötüye dönüşeceğini düşünen hayranları sevindirmiş olmalı. Filmde, 1992 yapımlı versiyonunda olduğu gibi ses kullanılmayacak ve film, Who Framed Roger Rabbit’te olduğu gibi gerçek aktörler eşliğinde çekilecek.

Tom ve Jerry Live Action Film 2021

Craig Wright, Katie Silberman, April Prosser ve Kevin Costello’nun senaryo yazımını üstlendiği film, Tim Story tarafından yönetilecek. Tom ile Jerry başrolde olsalar da; Chloe Grace Moretz, Michael Pena, Ken Jeong ve Rob Delaney gibi ünlü isimleri de göreceğiz. Pena kısa süre önce sette ve iş birliği sürecinde geçirdiği zamandan bahsetti. Ne gibi söylemlerde bulunduğunu aşağıda okuyabilirsiniz.
“Ah, adamım. Bu çok iyiydi. Bazen bu tür filmlerde boy gösterirsiniz ve aktörler hala şovun içinde kendilerini bulmaya çalışıyorlardır. Bunun hazırlanıp hazırlanmamalarından ötürü mü olduğunu bilmiyorum, fakat sık sık karşılaşıyoruz bu gibi durumlarla. Fakat Chloe Grace Moretz bu işi gerçekten biliyor… Senaryoyu çok iyi biliyordu ve sürekli bir ileri bir geri gidip duruyordu. Ayrıca Tim Story gerçekten esaslı bir yönetmen. Indie ve dramatik olarak başarılı olan yönetmenler var, fakat o büyük bir yönetmen.”

Tom ve Jerry Filmini Ne Zaman İzleyebileceğiz?

Filmde, Michael Pena ve Chloe Grace Moretz’ın karakterleri daha sonradan Jerry’nin de katıldığı bir otelde çalışıyorlar. Burada Jerry’den kurtulmak için Tom’u bir nevi bu görev için işe alıyorlar fakat bu durum hem otelin içinde hem de dışında büyük bir kaosa neden oluyor. Yani anlayacağınız üzere, bildiğimiz Tom & Jerry orijinal hikâyelerinden birinin beyaz perde versiyonunu izliyor olacağız. Herhangi bir erteleme durumu olmazsa önümüzdeki yılın başlarında film seyirciyle buluşmayı planlıyor.

- Reklam -

Tom ve Jerry

Tom & Jerry ilk olarak 16 Nisan 2021’de çıkışını yapacaktı fakat bu karar iptal edilerek filmin tarihi 23 Aralık 2020’ye alındı. Daha sonra bu tarih tekrar ertelenerek, Koronavirüs nedeniyle film 5 Mart 2021’e taşındı.

Sizin Tom & Jerry filmi hakkındaki görüşleriniz neler? Sizce film eskiden gördüğü rağbeti tekrar yakalayabilecek mi? Yapımda gerçek oyuncuların kullanılması hakkındaki düşünceleriniz neler? Fikirlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* 80’lerin Ünlü Çizgi Filmlerini Ücretsiz İzleyin

Kaynak: Movie Web

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avengers: Endgame Secret Wars Marvel

Avengers: Endgame Yönetmenleri: “Secret Wars Marvel’ın En Büyük Filmi Olabilir”

Antik Polinezyalılar - Amerika Yerlileri

Antik Polinezyalılar ve Amerika Yerlileri İlk Teması Herkesten Önce Kurmuş