in

Tomb Raider 2 Filminin Çekim Tarihi Netleşti

Tomb Raider 2 filminin çekim tarihi belli oldu. Sevilen aktris Alicia Vikander bir kez daha Lara Croft rolünü canlandıracak.

alicia vikander tomb raider 2 lara croft
- Reklam -
- Reklam -

2018 yılında gösterime giren Tomb Raider filminin devamıyla ilgili yeni haberler gelmeye başladı.

Tomb Raider, her ne kadar klişelerle süslü bir yeniden yapım olarak anılsa da gişede kendi çapında kazandığı başarı ve topladığı hayran kitlesiyle geçtiğimiz yılın ortalarına doğru devam filmi müjdesi gelmişti. Fakat söz konusu haberden sonra uzun bir süre boyunca herhangi bir detay paylaşılmadı.

Sonunda beklenen haber geldi ve MGM ile Warner Bros.’un onay verdiği ikinci film çekimlerinin önümüzdeki nisan ayında başlayacağı duyuruldu. İlk filmde Lara Croft karakterini canlandıran Alicia Vikander’ın aynı rolü oynamak için geri döneceği bilgisi de sonraki aylarda kesinleşmişti.

- Reklam -

tomb raider

Tomb Raider 2 Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Geek Vibes Nation sitesinin verdiği bilgiye göre yeni filmin çekimleri İngiltere, Güney Afrika, Finlandiya ve Çin’in başkenti Pekin’de gerçekleşecek. İlk filmi yöneten Roar Uthuag ise bu filmde yer almıyor. Uthuag, yönetmenlik koltuğunu Kill List, High-Rise ve Free Fire gibi filmleriyle tanınan Ben Wheatley’e bırakıyor. Yapımın senaryosu da Amy Jump tarafından kaleme alınıyor.

Hatırlayacağınız üzere ilk film 2013 yılında çıkan Tom Raider’ın oyunundan uyarlanarak filme aktarılmıştı. Şimdilik tam adı belli olmayan ikinci maceranın ise Rise of the Tomb Raider ile Rise and Shadow of the Tomb Raider’ın senaryolarına dayandırılacağı tahmin ediliyor. Bu bilgi henüz kesinleşmemiş olsa da, video oyunlarının hayranları bu haberleri mutlulukla karşıladılar. Ayrıca yakında daha fazla yayın haberi verileceği de söylendi.

tomb raider

Peki çekimleri Nisan 2020’de başlayacak olan Tomb Raider 2 ne zaman vizyona girecek? Film, herhangi bir erteleme olmadığı takdirde 21 Mart 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

- Reklam -

Şimdilik oyuncu kadrosunda Alicia Vikander ile birlikte Kristin Scott Thomas’ın Ana Miller rolünü tekrarlayacağı biliniyor.

2018 yılında çıkan ilk filmi sizler nasıl bulmuştunuz? Sizce Angelina Jolie’nin oynadığı versiyondan daha mı başarılıydı? Ve devamı çıktığı takdirde izler misiniz?

Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Tomb Raider: Klişelerle Yoğrulmuş Bir Aksiyon Filmi

* James Bond Filmi “No Time to Die”ın Billie Eilish’lı Tema Şarkısı

* The French Dispatch: Wes Anderson’ın Yeni Filminden İlk Fragman

Kaynak: push square

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Angelina Jolie’den başkası bana yavan geliyo :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

After Life 2. Sezon Yayın Tarihi

After Life 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Ken Macleod - İnsan Cephesi

Ken Macleod İmzalı Bilimkurgu Kitabı “İnsan Cephesi” Raflarda