in

Top Gun Oyuncusu, 3. Film Hakkında Umut Verici Açıklamalar Yaptı

Top Gun 3 filmi çalışmaları yakında başlayabilir. Tom Cruise’un başrolünde yer aldığı serinin devam filmi hakkında Miles Teller konuştu.

top gun 3 filmi gelebilir
- Reklam -
- Reklam -

Top Gun 3 filmi çalışmaları yakında başlayabilir. Başrolünde Tom Cruise’un yer aldığı serinin devam filmi hakkında, Maverick’te oynayan Miles Teller konuştu.

Top Gun: Maverick, Koronavirüs pandemisi sonrası gişede 1 milyar dolarlık hasılata ulaşan ilk film oldu. Tom Cruise’un kariyeri boyunca en iyi açılış yapan ve en büyük gelir getiren yapımları arasında da ilk sıraya yerleşen yapım, devam filmine kavuşabilir.

ET Online’a demeç veren Maverick oyuncusu Miles Teller, hâlihazırda Tom Cruise ile görüştüğünü ve üçüncü film hakkında konuştuklarını doğruladı. Ancak daha fazla ayrıntı vermeyen Teller, devam filminin tamamen Cruise’un elinde olduğunu söylüyor:

- Reklam -

“(Tom Cruise) ile (devam filmi hakkında) konuşmalarımız oluyor. Bakalım, göreceğiz. Üçüncü film çok iyi olurdu ama bu tamamen Tom Cruise’a bağlı. Her şey Tom’un elinde.”

Teller topu her ne kadar Tom Cruise’a atsa da, ünlü oyuncu üçüncü maceraya dair sessizliğini koruyor. Geçen aylarda açıklama yapan Maverick filminin yönetmeni Joseph Kosinski, Cruise’un en başta Top Gun filmine devam filmi çekmek için pek umutlu olmadığını söylemişti. Kosinski ünlü aktörü ikna etmek için Paris’e uçması gerektiğini ve uzun uğraşlar sonrasında olumlu sonuç alabildiğini açıklamıştı:

“Filmi anlatmak için toplamda 30 dakikam vardı… Yanına gittiğimde Tom’un gerçekten bir başka ‘Top Gun’ filmi çekmek istemediğini gördüm.”

Top Gun 3 Filmi için Resmi Bir Açıklama Yapılmadı

Top Gun 3 Filmi Gelebilir

- Reklam -

Yarım saatlik konuşma sonrasında Kosinski, Tom Cruise’u Pete “Maverick” Mitchell rolü ile beyaz ekrana döndürmeyi başardı. Çekimleri pandemi öncesi yapılan, fakat beyaz perdeye gelişi defalarca ertelenen yapım 27 Mayıs 2022’de beyaz perdeye geldi ve oldukça sevildi. Film, pandemi süresince 1 milyar dolarlık gişe sınırını geçen ilk yapım olma rekorunu elinde tutuyor. Disney’in merakla beklenen Marvel macerası Doctor Strange in the Multiverse of Madness yapımı bile dünya çapında ancak 943 milyon dolarlık bir gelir elde edebilmişti.

Top Gun 3 filminin geleceği henüz belirsizliğini koruyor. Oldukça başarılı bir vizyondan geçen ve aktörün en iyi açılış yapan eseri olan Top Gun: Maverick filmi sonrası, yapımcı kadrosunun serinin üçüncü filmi için yeniden kamera başına geçebileceği tahmin ediliyor.

Sizce Top Gun 3 filmi çekilmeli mi? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: New York Post

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Captain America 4 yonetmeni

Captain America 4 Filminin Ayrıntıları Netleşiyor: Yönetmen Belli Oldu

Paradise Highway fragmanı

Morgan Freeman ve Juliette Binoche’lü “Paradise Highway” Filminden Yeni Fragman