in ,

Altın Palmiye Ödüllü Kara Komedi Filmi “Triangle of Sadness”tan Fragman

Triangle of Sadness fragmanı yayınlandı. Ruben Östlund’a ikinci defa Altın Palmiye kazandıran yapım, kendine has mizah anlayışıyla dikkat çekiyor.

Triangle of Sadness fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Triangle of Sadness fragmanı paylaşıldı. Ruben Östlund imzalı film, yönetmene Cannes Film Festivali’nde ikinci defa Altın Palmiye’yi getirmişti.

İsveçli yönetmen Ruben Östlund’un, başrolünde Woody Harrelson’ın yer aldığı kara komedi filmi Altın Palmiye ödülünü kazanmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Triangle of Sadness filminin kadrosunda Harrelson’ın yanı sıra Harris Dickinson (The King’s Man), Charlbi Dean (Black Lightning), Vicki Berlin, Zlatko Buric, Oliver Ford Davies, Iris Berben, Dolly de Leon, Sunny Melles ve Henrik Dorsin gibi isimler yer alıyor.

Filmin hikâyesi, ünlü model çift Carl (Dickinson) ve Yaya’nın (Dean) son derece varlıklı bir gemi kaptanı tarafından yönetilen lüks bir gemi yolculuğuna davet edilmeleri ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Lüks gemi alabora olmaya başlayınca işler daha da kötüye gidiyor ve yolcular kendilerini bir adada mahsur buluyor.

- Reklam -

Şimdi de filmin yapımcı stüdyosu NEON tarafından yayınlanan yepyeni bir fragman, dikkatleri yolcu gemisinin eksantrik yolcularına ve Harrelson tarafından oynanan kaptanına çekiyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Triangle of Sadness Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan gragman, Carl’ın süper zenginler için ücretsiz bir yat daveti almadan önce rahatsız edici bir fotoğraf çekiminde yer almasıyla başlıyor; burada kendisi ve etkileyici kız arkadaşı Yaya, züppe ortak yolcuları ve gösterişli kişilikleriyle tanışıyorlar. Fragman ilerledikçe, Instagram’a hazır bir macera olarak başlayan şey, bir dizi tuhaf, iğrenç olaylar zincirinin sonunda geminin alabora olmasıyla sonuçlanıyor.

- Reklam -

Üzüntü Üçgeni olarak dilimize çevrilebilecek film, 2022 Cannes Film Festivali’nde sekiz dakika boyunca ayakta alkışlandığı galasından bu yana çok ses getirdi. Film, Östlund’un, The Handmaid’s Tale’in yıldızı Elizabeth Moss ve Dominic West’in yer aldığı 2014 drama filmi The Square’in son derece imrenilen ödülünü kazanmasının ardından, ikinci defa Altın Palmiye’yi kucaklamasını sağladı

Beğenilen yönetmenin filmleri, sosyal hiyerarşilere meydan okuyan çarpıcı yorumlarıyla tanınıyor ve yukarıdaki fragman, Triangle of Sadness’ın bu eğilimi sürdürmeye çalışacağını gösteriyor. Film, 7 Ekim 2022 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Triangle of Sadness filmi için yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Filmle ilgili ilk izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

örümcekler rüya görüyor mu

Örümcekler, Tıpkı İnsanlar Gibi Rüya Görüyor Olabilir

Prey filmi Predator en iyi açılış hulu

Predator Serisinin Yeni Filmi “Prey” Açılışı ile Ses Getirdi: Hulu’da Rekor İzleyici