in , ,

Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor Fragmanı: Guillermo del Toro Filminin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor için Netflix tarafından çıkış tarihini duyuran bir fragman yayınladı. Guillermo del Toro’nun 2016’da başlayan sevilen animasyon serisi finale hazırlanıyor.

Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor Fragmanı: Guillermo del Toro
- Reklam -
- Reklam -

Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor için yayınlanan ilk fragman, insanlık ve sihir arasındaki savaşı gösteriyor. Guillermo del Toro’nun Trollhunter serisinin final macerası için çıkış tarihi Netflix tarafından açıklandı.

Meksikalı film yönetmeni en çok Akademi Ödüllü fantastik filmleri Pan’s Labyrinth (Pan’ın Labirenti) ve The Shape of Water (Suyun Sesi) ile tanınıyor olsa da, 2016’da Netflix ve Dreamworks için animasyonlu fantastik dizi Trollhunters’ı yarattı ve o zamandan beri tutku dolu bir proje oldu. Macera 2018 yılında üçüncü ve son sezonu ile final vermeden önce övgü dolu eleştirilerle karşılandı.

Dilimize Trol Avcıları olarak çevrilen seri küçük Arcadia kasabasında geçiyor. Trollerin ve diğer büyülü yaratıkların yaşadığı gizli bir krallığın keşfine yol açan gizemli bir tılsımla karşılaşan genç bir çocuğun maceralarını konu ediyor. Büyülü kasaba 3Below: Tales of Arcadia ve Wizards: Tales of Arcadia’da geçen ikinci ve üçüncü dizi, mahsur kalan uzaylılar ve kasabanın büyülü gücünün kontrolü için verilen savaş gibi diğer hikayeleri anlattı. Ancak geçtiğimiz ağustos ayında Trollhunter serisinin resmi olarak Trollhunters: Rise of the Titans adlı uzun metrajlı bir filmle sona ereceği duyuruldu.

- Reklam -

Nihayet Guillermo del Toro’nun serisini anlatan filme dair ilk görüntüler, yayın tarihi ile birlikte Netflix tarafından paylaşıldı. “Trol Avcıları, 3 Altında ve Büyücüler’in kahramanları dünyalarını ele geçirmeye çalışan gizemli bir düşmanla yüzleşmek için güçlerini birleştiriyor.” cümlesiyle paylaşılan kısa fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor Fragmanı ve Tarih Duyurusu – Türkçe İZLE

YouTube video

27 saniyelik fragman, Arcadia kasabasını, kasabanın sihrini kontrol etmek isteyenlerden korumak için güçlerini birleştirmesi gereken orijinal üçlemeden bir dizi kahramanı sergiliyor. Filmin ilk duyurusunda Steven Yeun, Alfred Molina, Nick Offerman, Emile Hirsch, Nick Frost, Diego Luna, Kelsey Grammer ve Cheryl Hines gibi yıldızlarla dolu seslendirme kadrosundan bahsedildi. O zamandan beri diziye Lexi Medrano, Charlie Saxton ve Colin O’Donoghue dahil olmak üzere birkaç yeni isim eklendi.

- Reklam -

Trol Avcıları: Titanlar Yükseliyor, 21 Temmuz 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Önceki yapımları izlemiş miydiniz? Final için yayınlanan ilk tanıtım fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Padme Amidala İncelemesi Star War

Padme Amidala İncelemesi: Star Wars Dünyasında Güçlü Kadın Karakter Temsili

DC's Legends of Tomorrow 6. Sezon Fragmanı

DC’s Legends of Tomorrow 6. Sezon Fragmanı: Macera Peri Masalı Tadında Devam Ediyor