in

Yeni Tropic Thunder Filminde Görüşmeler Sürüyor: Yıldız İsimler Tekrar Bir Araya Gelebilir

Tropic Thunder spin-off filmi için çalışmalar başladı. Tom Cruise’un canlandırdığı Les Grossman karakterine odaklanacak yapım, yıldız isimleri yeniden bir araya getirmeyi hedefliyor.

Tropic Thunder spin-off film
- Reklam -
- Reklam -

Tropic Thunder spin-off filmi ana kadroyu toparlayabilmek için görüşmelere başladı. Les Grossman karakterinin hikâyesine odaklanacak yeni yapımda; Tom Cruise’a Robert Downey Jr., Ben Stiller ve Matthew McConaughey’in eşlik etmesi bekleniyor.

Bir tür “film içinde film” rotasını takip eden Tropic Thunder (Tropik Fırtına), aksiyon yapımlarında oynayan oyunculara eğitim veren bir kamp ile başlıyor ve bu kampta öğrendiklerini yeni filmlerde uygulayan aktörlerin hikâyelerini takip ediyor.

Ben Stiller’ın hem yönetmen hem de oyuncu olarak dahil olduğu 2008 tarihli Tropic Thunder filmi, konusu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmişti. Komedi, aksiyon ve savaş türlerindeki yapımda Ben Stiller, Tom Cruise, Jack Black, Robert Downey Jr. ve Matthew McConaughey gibi isimler yer almıştı. Downey Jr. yapımdaki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’a da aday gösterilmişti.

- Reklam -

Tropic Thunder Spin-Off Filminde Başrol Tom Cruise Olacak

Bir süredir görüşmeleri devam eden Les Grossman’ın yan hikâyesini anlatacak yeni Tropic Thunder filmi, eski ekibi geri getirmek konusunda istekli.

Tom Cruise’un zorba bir film stüdyosu yöneticisi olan Les Grossman’ı canlandırdığı ilk yapım, yıldız oyuncuya bir Altın Küre adaylığı getirmişti. Top Gun: Maverick ile gişe rekorları kıran Cruise, yeni yapımlarında yıldız isimlerle çalışma geleneğini sürdürüyor.

les grossman Tropic Thunder spin-off film

Hollywood’un stüdyo yöneticilerinin ne denli acımasız olabileceğini hicivli bir şekilde aktaran Les Grossman karakterinin geri dönüşü, hayranlar arasında da heyecanla karşılandı.

Grossman’a kimlerin eşlik edeceği ise henüz belirsizliğini koruyor. FandomWire’ın aktardığına göre Ben Stiller, Matthew McConaughey ve Robert Downey Jr.’ın orijinal filmdeki rollerini üstlenmek üzere yapıma geri dönmeye yakın. Ancak bu rollerin yeni filmdeki ağırlığı henüz belli değil. Görüşmeler de şu an için devam ediyor.

- Reklam -

Nadiren komedi filmlerinde yer alan Tom Cruise’un başrol olarak Tropic Thunder evrenine geri dönmesi ilgiyle karşılanıyor.

Tropic Thunder spin-off film les grossman

Oyuncu kadrosunun ne zaman kesinleşeceği ve filmin hangi tarihte vizyona gireceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Siz yeni bir Tropic Thunder filmi için heyecanlı mısınız? Nasıl bir hikâyeyi görmek isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Fortress of Solitude

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Son Fragmanı: Hugh Jackman'dan Yeni Film

Hugh Jackman’ın Başrolünde Olduğu “The Son” Filminden İlk Fragman

Nicolas Cage Dream Scenario A24 komedi filmi

Nicolas Cage, A24’un Yeni Komedi Filmi “Dream Scenario”da Başrol Oynayacak