in

Televizyonda Yayınlanan İlk ‘Şeytan Çıkarma Ayini’ Film Oluyor: True Haunting Sinemaya Uyarlanıyor

True Haunting film uyarlaması geliyor. 1971 yılında Amerikan kanalı NBC’de yayınlanan ‘şeytan çıkarma ayini’ sinemaya uyarlanıyor.

True Haunting film şeytan çıkarma ayini
- Reklam -
- Reklam -

True Haunting film uyarlaması için hazırlıklar başladı. 1971 senesinde Amerikan kanalı NBC‘de bir haber olarak yayınlanan ‘şeytan çıkarma ayini’ şimdi sinema yapımına ilham oluyor. Bu haber ekranda yer bulan ilk şeytan çıkarma ayini olarak dünya tarihine geçmişti. Uyarlamanın oyuncu kadrosunda The Boys‘tan Erin Moriarty ve Twilight‘tan Jamie Campbell Bower da yer alıyor.

Televizyon tarihinin en tuhaf haberleri arasındaki yerini alan 1971 yılındaki şeytan çıkarma ayini sinemaya uyarlanıyor. Korku gerilim türüne olacak True Haunting filmi, Edwin F. Becker‘ın kendi başından geçtiği olayları anlattığı romanı kaynaklık alacak. Amerikan NBC kanalı Becker’ın yaşadığı paranormal deneyimi bir şeytan çıkarma ayininin parçası olarak televizyon haberine taşıyarak ilke imza atmıştı.

Üç yıldır ön geliştirme aşamasında olan film uyarlamasının yönetmenliğini Kiss the Girls, Impostor ve Things to do in Denver ve Runaway Jury filmleriyle tanınan Gary Fleder üstlenecek.

- Reklam -

True Haunting Filmi için Oyuncu Seçimleri Sürüyor

Edwin F. Becker ve eşi Marsha Becker‘ın taşındığı “perili bir evde” bir evde başlarına gelen paranormal olaylar, NBC tarafından haberleştirilmiş ve döneminde büyük ilgi görmüştü. Becker çifti taşındıkları evde daha önce hayatını kaybetmiş insanların hayaletlerinin kendilerine musallat olduğunu öne sürmüştü.

Çekimleri Sırbistan’da yapılacak film, Becker Ailesi’nin yaşadıkları deneyime ve 2011 yılında yayımlanan True Haunting kitabına dayanacak.

True Haunting oyuncuları şeytan çıkarma

Filmin ilk oyuncuları da kamuoyu ile paylaşıldı. True Detective, Jessica Jones, The Boys ve Captain Fantastic ile tanınan Erin Moriarty ve The Twilight Saga, Stranger Things, Sweeney Todd, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, ve The Mortal Instruments: City of Bones yapımlarında rol alan Jamie Campbell Bower kadroya katılan ilk isimler oldu.

- Reklam -

Uyarlamanın senaryosu Richard D’Ovidio ve Blair Butler ikilisine emanet edilmişken projenin yapımcılığı Cindy Cowan tarafından üstleniliyor.

Filmin kitaba dayanacağı dışında henüz yapımın konusu hakkında fazla bir detay bilinmiyor. Uyarlamanın oyuncu kadrosu hakkında yakın zamanda yeni haberlerin paylaşılacağı düşünülüyor.

Siz bu uyarlama hakkında neler bekliyorsunuz? Yeni bir eksorsizm filmine hazır mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Quentin Tarantino Justified City Primeval dizi

Quentin Tarantino, Justified’ın Yeni Versiyonunda Bazı Bölümlerin Yönetmenliğini Üstlenebilir

Korkut Ata Ne Söyledi? | Haftanın Kitabı #211

Korkut Ata Ne Söyledi? | Haftanın Kitabı #211